Încă 4 stații pentru închiriat biciclete s-au deschis în București. Unde sunt amplasate

03 iun. 2022
380 afișări
Încă 4 stații pentru închiriat biciclete s-au deschis în București. Unde sunt amplasate
Încă 4 stații pentru închiriat biciclete s-au deschis în București. Unde sunt amplasate. Sursa foto: Asociația Green Revolution

Ziua Mondială a Bicicletei se sărbătorește și în București. Cu această ocazie, în oraș au fost deschise încă 4 stații pentru închiriat biciclete. Unde sunt amplasate stațiile disponibile non-stop, pe întreaga durată a anului.

Încă 4 stații pentru închiriat biciclete s-au deschis în București

Ziua Mondială a Bicicletei este sărbătorită vineri – 3 iunie 2022, în Capitală, prin deschiderea a 4 stații de bike-sharing I’Velo Urban. Pasionații de biciclete închiriate trebuie să știe că stațiile vor fi disponibile 24/7, pe durata întregului an. De asemenea, acestea sunt cele mai performante și avansate tehnologic modele de stații și sunt echipate cu cel mai nou model de biciclete din flota I’Velo.

Cele 4 noi stații pentru închiriat biciclete sunt amplasate în nordul Capitalei, la doi pași de clădirile de birouri din Calea Floreasca 155, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 5-7 și Strada Tipografilor 11-15.

Câte stații sunt în Capitală

Noile stații se adaugă celor 18 stații I’Velo Urban funcționale în prezent în București și celor 4 centre I’Velo Relax. Serviciile de închiriere sunt disponibile prin intermediul aplicației mobile, iar costurile de închiriere pornesc de la 1/leu pe zi (preț pentru abonații I’Velo Platinum), transmite asociația Green Revolution.

Harta stațiilor din București. Sursa foto: Asociația Green Revolution
Harta stațiilor din București. Sursa foto: Asociația Green Revolution

Rețeaua I’Velo Urban prezentă în Capitală acoperă nevoile de transport alternativ ecologic, atât în zonele din mijlocul orașului – care sunt foarte aglomerate, cât și în apropierea centrelor de afaceri din nordul Bucureștiului. Un alt avantaj al rețelei: este amplasată în apropierea pistelor de biciclete.

Cele 4 stații noi pentru închiriat biciclete din București sunt deschise de asociația Green Revolution, împreună cu partenerul proiectului, Raiffeisen Bank.

„Prin mărirea numărului de stații ne dorim să convingem cât mai multe persoane că bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar și un mijloc de relaxare, vital într-o capitală europeană. Să nu uităm că bicicleta reprezintă o soluție pentru diminuarea impactului uman asupra climei și o tranziție către un mediu mai curat și o societate mai sănătoasă”, a declarat Raluca Fiser, Președintele Asociației Green Revolution.

Cookies