Încă 4 ani cu Nicușor Dan șef peste București? Primarul general al Capitalei zice că asta ar fi ideea: “Pentru un oraș ca București, patru ani nu-s de-ajuns.”

24 mai 2022
1339 Afișari
Încă 4 ani cu Nicușor Dan șef peste București? Primarul general al Capitalei zice că asta ar fi ideea: “Pentru un oraș ca București, patru ani nu-s de-ajuns.”
Încă 4 ani cu Nicușor Dan șef peste București? Primarul general al Capitalei zice că asta ar fi ideea: “ Pentru un oraș ca București., patru ani nu-s de-ajuns”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune clar: da, își  dorește un al doilea mandat. a declarat, luni seară, că îşi doreşte un al doilea mandat, că patru ani nu-s de-ajuns pentru un oraș cum e Bucureștiul:

Eu îmi doresc, da, desigur. Pentru orice oraş din România un mandat de patru ani, în condiţiile în care nu găseşti documentaţiile deja pregătite pentru lucrările de investiţii, 4 ani e prea puţin. Pentru Bucureşti e cu atât mai mult, un oraş cu multiple probleme.

Nicușor Dan: Nu mă învârt la TV să spun ce grozav sunt

Nicușor Dan și-a afirmat dorința pentru al doilea mandat într-o emisiune la B1 TV, unde a fost întrebat și el chiar este  foarte hotărât să candideze peste doi ani. A zis, din nou, că da:

Da, da, am început un lucru, încerc să le comunic bucureştenilor, să le spun exact situaţia de fapt, nu să mă învârt pe la televizor să le spun ce grozav sunt eu, cum au făcut predecesorii mei. Sunt foarte optimist că ei vor înţelege că mergem într-o direcţie corectă şi că viteza este cea pe care ne-o permite contextul.

Născut în Făgăraș, Nicușor Dan a devenit cunoscut în București ca și activist civic, apoi inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România (USR) El a candidat pentru funcția de primar general al Capitalei la alegerile din iunie 2012 și la cele din 2016.

A fost consilier  general al municipiului București și deputat de București, iar de la localele din 2020, este  primar general al capitalei, funcție pentru care a fost ales cu  42,8% din voturi.

 

Cookies