Încă 1,4 milioane euro pentru publicitatea făcută de Negoiţă, în Sectorul 3, în an electoral

de:
25 sept. 2019
0 Afișari
Încă 1,4 milioane euro pentru publicitatea făcută de Negoiţă, în Sectorul 3, în an electoral

Contractul este derulat de Smart City Invest S3, una dintre companiile primăriei, și vizează o campanie de promovare care să contribuie la „creşterea numărului de spaţii verzi”, promovarea activităţilor desfăşurate de Primăria Sectorului 3, informarea cetăţenilor referitor la sistemul integrat inteligent de gestionare a parcărilor și campania de conştientizare şi informare referitoare la păstrarea curăţeniei.

„Iniţierea unei noi campanii de promovare care să contribuie la creşterea numărului de spaţii verzi amenajate în Sectorul 3 este binevenită şi va acorda un sprijin esenţial îndeplinirii prevederilor Hotărârii nr. 375 din 30.07.2019 a Consiliului Local al Sectorului 3 privind acordul de principiu pentru prioritizarea suportării de la bugetul local al Sectorului 3 a cheltuielilor aferente realizării de noi spaţii verzi pe terenuri donate Municipiului Bucureşti şi date în administrarea Sectorului 3. De asemenea în anul 2020 prin acelaşi contract se intenţionează iniţierea altor campanii de promovare a activităţilor desfăşurate de Primăria Sectorului 3, respectiv promovarea obiectivului de investiţii Centrul SPA ce va fi finalizat la începutul anului 2020 precum şi informarea cetăţenilor referitor la sistemul integrat inteligent de gestionare a parcărilor ce va fi implementat anul viitor. De asemenea în perioada mai iunie anul 2020 va fi reluată campania de conştientizare şi informare referitoare la păstrarea curăţeniei în Sectorul 3”, se arată în referatul de aprobare a proiectului.

În aprilie 2019, Primăria Sectorului 3 a atribuit un contract de 5,6 milioane lei către societatea Investiții Spații Verzi S3, la care administrația locală este acționar, pentru „servicii de realizare și difuzare spoturi TV și Radio, publicitate stradală, online, publicare advertoriale în presa tipărită și studii de impact”. În vara anului 2019, Investiții Spații Verzi S3 și-a schimbat numele în Smart City Invest S3.

Sursa: Hotnews

Cookies