Inaugurarea celui mai mare parc de distracţii se amână pentru anul viitor

de:
30 iun. 2011
0 Afișari
Inaugurarea celui mai mare parc de distracţii se amână pentru anul viitor

Deşi au anunţat recent că pe 1 iulie vor deschide, în Bucureşti, cel mai mare parc de distracţii din Europa de Sud-Est, investitorii au decis să amâne, în ultimul moment, inaugurarea acestuia şi să prelungească aşteptarea. Bucureştenii vor putea vedea rezultatele ”celei mai discrete învestiţii” abia din vara anului viitor, aşa cum promit reprezentanţii companiei.

Construit în etape, pe o suprafaţă de 35 hectare, la km 13 de Capitală, adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti, la finalizarea lucrărilor, Divertiland va avea un parc acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activităţilor sportive şi spa.

Vizitatorii se vor putea distra la piscina cu valuri, care recreează atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi şi forme. Parcul va fi parcurs de un râu leneş, va avea în centru o cetate a ploii, echipată ca un labirint al distracţiei pentru copii. Alte 27 de tobogane, precum Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl şi Speed Slide, îi aşteaptă pe amatorii de senzaţii tari.

Tot La Plajă vor mai fi şi peste 20 de cabane private VIP, adresate celor care vor să aibă parte de intimitate şi servicii extra : servire din partea personalului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, şezlonguri şi wi-fi. Plaja cu nisip, din parcul acvatic, ce se întinde pe o suprafaţă de 3.000 mp, va avea restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri şi terenuri de volei de plajă.

Parcul de distracţie “Aventure Park”, aflat lângă water park-ul „La Plajă” va avea o suprafaţă de 42.000 metri pătraţi. Aventure Park va fi structurat pe trei categorii în funcţie de publicul căruia i se adresează, atracţii majore, de familie şi pentru copii. Parcul va avea o capacitate totală de 551 de locuri. Printre atracţiile majore pe care le vor găsi curioşii vor fi Mega Drop, Spinning Madness şi Roller Coaster, familiile se vor putea distra la Flume Ride, Viermişorul Trăznit, Nava Piraţilor, Tagada sau Roata Mare. Zona de atracţii pentru copii cuprinde şi Elefanţii Zburători, un carusel, Kiddie Bumper Cars, Karting.

Hiperparcul Divertiland va fi deschis de luni până duminică, iar preţurile vor fi stabilite în primăvara anului viitor. La intrarea în Divertiland, vizitatorii vor avea asigurate locuri de parcare, iar cei care vor să ajungă cu mijloacele de transport în comun, o pot face prin intermediul unor linii de autobuz RATB, ce vor fi pelungite pentru acces la Divertiland.

Compania Magic World Developments, care controlează şi operează Divertiland, a fost înfiinţată de un grup de investitori străini, care finanţează şi dezvoltă proiecte imobiliare în diverse sectoare.

Citeşte şi: Cum va arăta cel mai mare parc de distracţii din România MULTIMEDIA

Cookies