Înainte și după instalarea unui model de centrală Viessmann: simți beneficiile pe pielea ta, la propriu și la figurat! (P)

13 mai 2022
81 Afișari
Înainte și după instalarea unui model de centrală Viessmann: simți beneficiile pe pielea ta, la propriu și la figurat! (P)
Înainte și după instalarea unui model de centrală Viessmann: simți beneficiile pe pielea ta, la propriu și la figurat!

Pe piață există numeroase echipamente de încălzire de bună calitate, astfel încât se poate dovedi dificil să alegi soluția optimă pentru a asigura confort deplin în propria locuință. Pentru a lua o decizie inspirată, trebuie să cunoști specificațiile tehnice și, în același timp, să ții cont de părerile celor care deja au achiziționat produsul respectiv.

Pe site-urile și forumurile de specialitate, de o apreciere constantă se bucură noile modele de centrala Viessmann. Realizate de un producător de top, apreciat pe plan internațional, aceste echipamente le oferă utilizatorilor beneficii multiple.

Avantajele oferite de noile tipuri de centrală Viessmann

Centralele de ultimă generație sunt proiectate pentru a răspunde cu succes oricărei cerințe de asigurare a încălzirii și apei calde menajere, indiferent că este vorba despre un apartament de dimensiuni mici, cu o singură cameră, despre o casă cu suprafața mai mare de 200 de metri pătrați sau chiar despre un spațiu comercial sau o hală industrială.

Echipamentele funcționează în condensare, cu ardere în tiraj forțat, ceea ce le permite să ofere un randament termic sporit. O centrală Viessmann se dovedește foarte eficientă în primul rând datorită arzătoarelor radiante Matrix și schimbătoarelor de căldură performante, care reprezintă o inovație proprie.

Raportul calitate-preț este, la rândul său, excelent, mai ales în cazul modelelor pentru apartamente și case, dorite de cei mai mulți dintre români. În plus, datorită unui parteneriat online de durată, dacă achiziționezi o centrală Viessmann din magazinul online QuickShop.ro poți beneficia, periodic, de diferite oferte, promoții și reduceri sezoniere.

Centrală Viessmann - modele de ultimă generație.
Centrală Viessmann – modele de ultimă generație.

Echipamente potrivite pentru fiecare tip de spațiu

Unul dintre cele mai populare produse ale companiei este Vitodens 050-w cu puterea de 24 de kilowați, care se adresează utilizatorilor casnici mici, îndeosebi proprietarilor de garsoniere și de apartamente mai mici. Instalația funcționează în regim combi, oferind atât căldură, cât și apă caldă, și atinge un randament de 108% în condiții de funcționare normală. Apa este încălzită printr-un schimbător în plăci, deci fără un boiler încorporat, ceea ce asigură un debit de 16 litri pe minut.

Centralele cu puterea de 33 sau de 35 de kilowați sunt capabile să încălzească cu succes spații casnice de dimensiuni medii, apartamente sau case. De exemplu, modelele Vitopend 100-w cu puterea de 35 de kilowați și Vitodens 050-w cu puterea de 33 de kilowați funcționează în condensație, sunt extrem de eficiente și asigură un debit de apă caldă suficient pentru locuitorii unei case.

Pentru încălzirea unor spații comerciale sau industriale de mari dimensiuni, sunt recomandate modelele de centrală Viessmann pe gaz Vitodens 200 și Vitocrossal. De mare capacitate, cu posibilitate de montaj în cascadă, sunt potrivite pentru proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale ample.

Dacă ții cont de o serie de recomandări, echipamentele vor funcționa timp îndelungat la cele mai înalte standarde. În acest scop, este esențial să fie montate doar cu echipe specializate și autorizate ISCIR. De asemenea, trebuie instalate doar echipamente termice potrivite pentru modelul respectiv. Instalarea unui filtru anticalcar reduce mult riscul defecțiunilor, iar folosirea termostatelor de cameră scade consumul și costurile generate.

Alege modelul potrivit de centrala Viessman și te vei bucura de confort alături de cei dragi, simțind beneficiile chiar pe pielea ta!

Cookies