Înainte de prânz, Clotilde Armand strigă “Fraudă!” I-a făcut plângere penală reprezentantului PSD în Biroul Electoral S1. Zice că “umbla în sacii cu voturi ”

11 iun. 2024
728 afișări
Înainte de prânz, Clotilde Armand strigă “Fraudă!” I-a făcut plângere penală reprezentantului PSD în Biroul Electoral S1. Zice că “umbla în sacii cu voturi ”
Înainte de prânz, Clotilde Armand strigă “Fraudă!”. I-a făcut plângere penală reprezentantului PSD în Biroul Electoral S1. Zice că “umbla în sacii cu voturi” Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Dimineață, Clotilde Armand a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a făcut cerere de renumărare a voturilor din Sectorul 1, unde rezultatul alegerilor arată un scor strâns între ea și candidatul de npe locul 1, George Tuță.

Asta după ce, aseară, procesul electoral din Sectorul 1 a fost întrerupt, iar sacii cu voturi au fost păziți, pe noapte, de Poliție și Jandarmi.

Clotilde Armand anunță c-a făcut o plângere penală după votul din Sectorul 1

La scurt timp după primul anunț de azi, Clotilde Armand a venit, tot pe Facebook, cu un al doilea. De această dată, face acuzații de fraudă – ori măcar tentativă de fraudă:

Am făcut o plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral Sector 1, domnul Alexandru-Constantin Enăchescu. A fost prins pe holul Secției de votare. nr 34 de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară cum împreună cu mai mulți membri ai secției de votare au desigilat sacii plini cu buletinele de vot și umblau în ei. Își acopereau urmele. Așa vor PNL PSD să câștige. Prin fraudă. Și asta e doar una dintre dovezi.

Clotilde Armand susține că ar mai avea cunoștință de mai multe nereguli la votul din Sectorul 1:

Sunt multe nereguli reclamate în secțiile de votare din Sectorul 1, voi reveni pe parcursul acestei zile, iar BEC și AEP trebuie să le clarifice rapid. Vă dau un exemplu, la una din secțiile de votare din Sectorul 1 au trimis urna mobilă la mai multe persoane care nu au discernământ. Vom cere anularea voturilor strânse cu această urnă mobilă. Este un efort supraomenesc să apărăm fiecare vot. 

În final, primărița Sectorului 1, pe care rezultatele parțiale o plasează pe locul doi la alegerile de duminică, se ceartă, în continuare, cu liderul PSD Marcel Ciolacu:

Marcele, vicierea rezultatelor electorale reprezintă un atentat direct la democrație! Matematica nu minte. Și voi demonstra unei națiuni întregi că tu nu te pricepi deloc la matematică. Tu doar minți și furi.

Pe același subiect:

Cookies