În weekend, troleibuzele liniei 86 vor întoarce la terminalul „Străulești”, anunță STB. Sunt restricții de circulație pentru „Străzi Deschise-București”

15 sept. 2023
679 Afișari
În weekend, troleibuzele liniei 86 vor întoarce la terminalul „Străulești”, anunță STB. Sunt restricții de circulație pentru „Străzi Deschise-București”
În weekend, troleibuzele liniei 86 vor întoarce la terminalul „Străulești”, anunță STB. Sunt restricții de circulație pentru „Străzi Deschise-București”. Sursa foto: Facebook/ STB

În acest weekend, proiectul „Străzi Deschise-București” se extinde și în cartierul Pajura din Sectorul 1, astfel că vor exista restricții de circulație în zonă, iar troleibuzele liniei 86 vor întoarce la terminalul „Străulești”, transmite STB.

STB: Troleibuzele liniei 86 vor întoarce, în weekend, la terminalul „Străulești”

Sâmbătă și duminică, troleibuzele liniei 86 vor circula până la terminalul „Străulești”, anunță Societatea de Transport București.

Proiectul „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” se extinde în weekendul 16-17 septembrie și în cartierul Pajura din Sectorul 1: Strada Pajurei devine pietonală. Astfel, șoferii trebuie să știe că, sâmbătă și duminică, circulația rutieră va fi restricționată pe Str. Pajurei, porțiunea de drum cuprinsă între Str. Făurei și Str. Presei.

Ținând cont de această măsură, în perioada menționată mai sus, STB anunță că troleibuzele liniei 86 vor circula pe un traseu modificat pe ambele sensuri, de la intersecția Bd. Bucureștii Noi/Str. Pajurei, pe Bd. Bucureștii Noi și vor întoarce la terminalul „Străulești” (traseu ce corespunde liniei 97).

„Străzi Deschise – București” în cartierul Pajura și pe Calea Victoriei

În acest sfârșit de săptămână, bucureștenii și turiștii sunt așteptați să ia parte la activități organizate în cadrul „Străzi Deschise – București”, atât în cartierul Pajura, cât și pe Calea Victoriei.

Zonele pietonale în perioada 16-17 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 și 21:00/ 22:00:

  • Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Splaiul Independenței (între orele 10:00 – 22:00),
  • Strada Pajurei, Sector 1, între strada Presei și strada Făurei (între orele 10:00 – 21:00).

Taficul rutier pe Strada Pajurei (între strada Presei și strada Făurei) va fi restricționat începând de vineri – 15 septembrie 2023, ora 23:00. Circulația va fi reluată în zona respectivă luni dimineață – 18 septembrie 2023, la ora 06:00.

Totodată, pentru siguranța pietonilor, în zonele unde traficul rutier este restricționat, nu va fi permis nici accesul bicicletelor sau trotinetelor.

Cookies