În weekend, Calea Victoriei se transformă în ring de dans. Bucureștenii sunt așteptați la „Noaptea Dansului”, petrecerea ce animă centrul orașului

22 aug. 2023
13783 afișări
În weekend, Calea Victoriei se transformă în ring de dans. Bucureștenii sunt așteptați la „Noaptea Dansului”, petrecerea ce animă centrul orașului
În weekend, Calea Victoriei se transformă în ring de dans. Bucureștenii sunt așteptați la „Noaptea Dansului”, petrecerea ce animă centrul orașului | Sursă foto: Facebook-Străzi deschise - București

În acest final de săptămână centru orașului va fi luat cu asalt de „Noaptea Dansului”, cel mai mare eveniment dedicat dansului din București. Calea Victoriei va fi transformată într-un adevărat ring de dans, plin de voie bună și de energie.

„Noaptea Dansului”, petrecerea ce animă Calea Victoriei în weekend

Sâmbătă, 26 august 2023, bucureștenii sunt așteptați pe Calea Victoriei pentru a se distra și relaxa alături de peste 200 de dansatori profesioniști. Evenimentul „Noaptea Dansului” va aduce în fața participanților peste 15 stiluri de dans, cu ajutorul celor 45 de studiouri partenere.

Petrecerea din stradă va începe la ora 18:00, iar participanții sunt așteptați în unul dintre cele șase punte principale unde vor avea loc reprezentațiile. Iată care sunt acestea:

  • Cercul Militar Național – Tango, milonga, tango vals, tango nuevo, balet, dans contemporan,
  • Monumentul Revoluției – Salsa, Bachata, Afro, Kizomba,
  • Hotel Radisson – Zumba, dance fitness, Fetno, Dans sportiv, Shuffle dance, K-pop,
  • Grădina Monteoru – Salsa, bachata, zouk, kizomba, Rumba Cubana, Afro-Cuban,
  • Palace Casino – West Coast Swing/ Lindy hop/Rockabilly, Theatre jazz, Modern jazz, alte stiluri- salsa, bachata,
  • Muzeul Enescu – ethnic dance, dansuri populare românești, dansuri grecești, dansuri irlandeze, Indian/Bollywood dance.

Dansatorii au pregătit, pentru participanți, moment de inedite de dans, flash-mob-uri, community dance și momente de interacțiune cu trecătorii. Astfel că, atmosfera ce pe Calea Victoriei va fi una de petrecere în acest final de săptămână.

Pe lângă aceste momente, studiourile de dans partenere le vor oferi oamenilor lecții demonstrative gratuite. Pentru a lua parte la acestea este necesară înscrierea pe ACEST site. Cursurile vor avea loc ulterior datei evenimentului la școlile de dans.

Organizatorii evenimentului transmit:

Energia din stradă va fi imensă, așa că dorim să menținem focusul pe această manifestare unică din Capitală, de fiesta urbană, iar toți cei care vor dori să ia parte la lecții demonstrative gratuite de dans o pot face, prin înscriere pe site-ul noapteadansului.ro, urmând să le fie comunicate datele la care pot merge în școli după 26 august.

Petrecerea continuă la Sala Polivalentă

Evenimentul ce va începe pe Calea Victoriei se va continua în foaierul Sălii Polivalente. Bucureștenii sunt așteptați la petrecerea „Bucureștiul Dansează-Dancing Colors”, care va începe la ora 22:00.

Aduce un concept nou și vibrant pe scena evenimentelor din oraș, promițând o experiență colorată și plină de energie la sfârșit de vară.

Accesul la această petrecere se face pe baza biletului ce poate fi achiziționat accesând ACEST link.

Organizatorii au pregătit o petrecere inedită. Playlisturile ce vor anima seara vor acoperi o varietate de stiluri muzicale, precum: pop, rock, disco, funk, hip-hop, electro, hituri românești nostalgice de dans, best of decades (1990-2000, 2000-2010 și 2010 – 2022), latino etc.

Pe lângă accesul la eveniment, odată cu achiziționarea biletului, participanții se vor bucura și de:

  • Zi gratuită de acces la World Class,
  • O lecție de dans cadou.

Voucherele vor fi înmânate participanților la punctele de acces din foaierul Sălii Polivalente, pe 26 august. Cei care doresc să ia parte la petrecere trebuie să aibă peste 18 ani.

Cookies