„În ultimele zile m-am simțit în pericol, venea și acasă”, spune femeia care s-a baricadat în mașină, pe o stradă din București, de frica fostului iubit care sărea pe capotă

13 mart. 2024
364 Afișari
„În ultimele zile m-am simțit în pericol, venea și acasă”, spune femeia care s-a baricadat în mașină, pe o stradă din București, de frica fostului iubit care sărea pe capotă
„În ultimele zile m-am simțit în pericol, venea și acasă”, spune femeia care s-a baricadat în mașină, pe o stradă din București, de frica fostului iubit care sărea pe capotă. Sursă foto: Captură A3CNN

Femeia care a fost amenințată cu moartea și atacată de fostul său iubit pe o stradă din București a declarat că în ultimele zile s-a simțit în pericol, pentru că bărbatul venea inclusiv acasă și îi bătea la ușă.

Individul este cercetat pentru hărțuire, amenințare și distrugere. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce a povestit femeia care s-a baricadat în mașină, pe o stradă din București, de frica fostului iubit

Femeia a spus că a fost nevoită să se închidă în mașină pentru a nu fi bătută de fostul iubit. Furios că nu a putut ajunge la ea, bărbatul s-a urcat pe capota mașinii și a început să lovească parbrizul cu picioarele.

Bucureșteanca spune că fostul iubit a început să o caute la începutul lunii martie (apeluri și mesaje). Mai apoi, a început să vină și la ușa femeii, care spune că se simțea în pericol.

M-a așteptat și mi-a distrus mașina. Nu a apucat să dea în mine, pentru că m-am blocat în mașină. A fost o relație, după aceea am stabilit să rămânem amici. El cred că a înțeles altceva.

Cam de la începutul lunii martie a început cu telefoane, cu mesaje. Stă vizavi de blocul meu. În ultimele zile m-am simțit în pericol, pentru că venea și acasă. Bătea în ușă să îi deschid. Bineînțeles că nu i-am deschis, a povestit femeia, potrivit A3 CNN.

Cei doi s-au despărțit în 2023

Cei doi au avut o relație de doi ani, însă s-au despărțit în 2023. Bărbatul nu s-a împăcat cu ideea și a urmărit-o pe fosta iubită, îi scria, o suna și mergea la ea acasă sau la locul de muncă.

Luni seară, când aceasta a plecat de la serviciu și a ajuns la mașină, pe o stradă din Capitală, bărbatul în vârstă de 36 de ani a apărut din senin, din spatele autoturismului. Femeia a reușit să se baricadeze în mașină, iar individul s-a urcat pe capotă, a început să lovească parbrizul cu picioarele și să o amenințe cu moartea.

Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Persoanele care sunt victimele violenței domestice sau persoanele care sunt martori la astfel de abuzuri pot cere ajutor la numărul 0800 500 333, disponibil nonstop.

Cookies