În țara gardurilor, Palatul Cotroceni oferă 6 mil. lei pentru a-l repara pe al său, unul masiv de beton care obturează vederea din stradă a monumentelor

03 mai 2022
360 Afișari
În țara gardurilor, Palatul Cotroceni oferă 6 mil. lei pentru a-l repara pe al său, unul masiv de beton care obturează vederea din stradă a monumentelor
Sursa FOTO: Cronicipebune.ro

Palatul Cotroceni, fostă reședință regală din București, care servește azi ca sediu al Președinției României, este împrejmuit de garduri groase și înalte din beton care obturează nu doar trecerea, ci și vederea clădirilor monument istoric din interior.

Recent, Administraţia prezidenţială a decis că acesta trebuie reparat.

Administraţia Prezidenţială a lansat pe SICAP licitaţie un anunț pentru un acord-cadru privind lucrări de reparaţii ale gardului împrejmuitor din cadrul Complexului „Palat Cotroceni”, la o valoare estimată de 6.730.216 lei, informează antena3.ro.

Cantitatea minimă estimată a acordului-cadru este de 62 ml, iar cantitatea maximă estimată este de 1.972 ml. Cantitatea minimă estimată a unui contract subsecvent este de 62 ml, iar cantitatea maximă estimată a unui contract subsecvent este de 520 ml. Totodată, valoarea minimă estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 179.943 lei, fără TVA, iar valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 2.357.721 lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Ofertanţii vor trebui să facă dovada că în ultimii 5 ani au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu şi duse la bun sfârşit lucrări similare cu cele ce fac obiectul contractului, cu o valoare totală, fără TVA, mai mare sau cel puţin egală cu 2.350.000 lei.

Licitaţia se desfăşoară prin procedura simplificată. Durata acordului cadru: 48 luni

Îți recomandăm să citești și:

Cookies