În sfârșit, un șofer iscusit! A reușit parcarea per-fec-tă pe trotuar. Premiul „Parking Boss” de azi merge la dl. DNU din București

26 feb. 2024
6463 Afișari
În sfârșit, un șofer iscusit! A reușit parcarea per-fec-tă pe trotuar. Premiul
În sfârșit, un șofer iscusit! A reușit parcarea perfectă pe trotuar. Premiul "Parking Boss" de azi merge la dl. DNU din București | Sursa foto; Ai parcat ca un bou București / Facebook

Dintre zecile de feluri în care se lasă mașina în București și care se încadrează la categoria „Parcarea pe trotuar”, domnul DNU este, în mod categoric, cel mai iscusit șofer.

Este omul care a parcat ditai autoturismul cu o aliniere la bordură de-o eleganță și-o precizie cum, probabil, doar la Campionatul Internațional de Parcări s-ar putea întâlni, dacă întrecerea aceasta s-ar inventa (sau există? Vom cerceta la Biblioteca Internet).

Parcarea „perfectă” pe trotuar: «N-are carnet și merge ca pietonii»

Ca de cele mai multe ori, și această parcare dibace a fost surprinsă pe-un trotuar din București de către un membru al comunității „Ai parcat ca un 🐂 București” (🐂 = bou, putem scrie cuvântul, doar că e prea simpatic emoticonul).

Comentariile, ca de obicei, sunt pline de umor. Spicuim:

Parcarea este corectă, trotuarul este prea îngust! 😏

sau:

Nu are carnet și merge pe trotuar. 😏

Pe lista destul de lungă a tipurilor de parcare enervantă pe trotuare, aceasta reușește performanța de a nu lăsa nicio fărâmă de spațiu pe unde să treacă nu cel mai subșire pieton din lume, dar măcar umbra lui să-ncapă.

Iar parcările aceste pe trotuar sunt doar parte din neplăcerile la capitol. Mai avem oricând (asta însemnând, de fapt, zilnic) parcarea pe șina de tramvai sau doarte aproape de ea (astfel încât blocarea unei linii STB să fie sigură), parcarea la doi pași de casa de marcat de la supermarket, parcarea „la lift” (știți mașinile lăsate cu botul lipit de scara blocului, nu?) și, din păcate, lista cam rămâne deschisă.

Pe același subiect:

 

Cookies