În sfârșit, o veste bună! Clotilde Armand, acţiune în forţă de strâns gunoiul din sector: Abia aştept să mă tragă cineva la răspundere

14 dec. 2020
248 Afișari
În sfârșit, o veste bună! Clotilde Armand, acţiune în forţă de strâns gunoiul din sector: Abia aştept să mă tragă cineva la răspundere

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a transmis recent, printr-o postare de Facebook că începând de luni demarează o acțiune în forță de strâns gunoiu. Cu toate acestea, edilul spune că este amenințată că va fi dată în judecată în cazul în care va face asta.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că va începe, de luni, o acţiune „în forţă” de strângere a gunoiului de pe străzi, susţinând că a aşteptat destul să ajungă la o înţelegere legală cu firma de salubrizare Romprest.

„Mâine (luni n.r.), începem o acţiune în forţă de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP…chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunţat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aştept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am aşteptat destul şi am avut toată bunăvoinţa să ajungem la înţelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta şi are alte interese. Să fie sănătoşi. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma”, a scris Clotilde Armand, într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.

După ce a preluat mandatul de primar, Clotilde Armand a intrat în conflict deschis cu Romprest, firma care trebuie să ridice gunoiul în Sectorul 1 al Capitalei, susţinând că facturile emise de această societate sunt „umflate”.

P.S: Imaginea a apărut aseară pe internet, share-uită de realizatorul TV Ionuț Cristache. Acesta spune că a surprins imaginea la Piața Romană.

Cookies