În sfârșit! Azi se ridică restricțiile de circulație pe A2 București-Constanța. Nu se mai face gâlmă la Podul de la Cernavodă (să sperăm)

07 iun. 2022
929 Afișari
În sfârșit! Azi se ridică restricțiile de circulație pe A2 București-Constanța. Nu se mai face gâlmă la Podul de la  Cernavodă (să sperăm)
Podul Anghel Saligny și Podul nou Cernavoda de pe A2, intrarea în județul Constanța | Sursa foto: Inquam/ Daniel Stoenciu

Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui – A2 București-Constanța, restricții impuse în zona Podului de la Cernavodă, se ridică astăzi, 7 iunie, de la ora 14:00.

Anunțul este făcut de către Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, relatează Agerpres:

Astăzi (…), începând cu ora 14,00, vor fi ridicate integral restricţiile de circulaţie pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între km 155+415 – km 161+479.

Poliţiştii reamintesc faptul că limita legală de viteză pe pod este de 80 de km/h.

Restricțiile de circulație de pe A2 se ridică înaintea minivacanței de Rusalii

Ridicarea restricțiilor de pe Autostrada Soarelui – A2 București-Constanța – vine cu câteva zile înainte de minivacanța de Rusalii, moment în care este foarte posibil și probabil ca traficul dintre Capitală spre mare să fie extrem de intens. Mai ales că, în weekend, pe litoral se anunță vreme mai degrabă bună, cu zile foarte bune de plajă.

Sărbătoarea Rusaliilor va fi duminică, pe 12 iunie, iar cea de a doua zi de Rusalii – adică ziua de luni, 13 iunie – este tot una de sărbătoare, deci este zi liberă legală.

Așadar, prognoza din „experiența de viață” ne spune că, de vineri de pe la prânz și după-amiază, din București vor porni mașlini cu miile către mare. De când a început vremea bună de mare, restricțiile de trafic de pe Autostrada Soarelui provocau, deja, aglomerație pe mai multe segmente de drum de pe A2 București-Constanța. Mai ales în zonele de dinainte de intrarea pe Podul de la Cernavodă, în ambele sensuri.

Cookies