În Sectorul 6 începe marea curățenie de primăvară. Ciprian Ciucu: Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. Dacă mă invitați, vin

21 mart. 2023
197 afișări
În Sectorul 6 începe marea curățenie de primăvară. Ciprian Ciucu: Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. Dacă mă invitați, vin
În Sectorul 6 începe marea curățenie de primăvară. Ciprian Ciucu: Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. Dacă mă invitați, vin. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Vremea bună a sosit în București, iar sâmbătă, 25 martie, în Sectorul 6 va începe marea curățenie de primăvară. Și anul acesta, primarul Sectorului 6 intenționa să-i invite pe bucureșteni să curețe împreună un teren insalubru din zona administrată, însă nu a găsit un astfel de teren.

Astfel, Ciprian Ciucu îi invită pe bucureștenii din Sectorul 6 să înceapă curățenia chiar în curtea blocurilor și îi anunță că o să participe și el la aceste acțiuni, în special în cartierele Crângași și Giulești.

Marea curățenie de primăvară începe în Sectorul 6 🧹

Campania de curățenie va debuta sâmbătă, pe 25 martie. Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulat în 30 de ani și se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele, anunță Ciucu pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 așteaptă invitațiile din partea bucureștenilor care vor începe acțiunea și spune că, în timp ce vor face treabă împreună, vor schimba și câteva vorbe.

Totodată, vor începe curățenia și echipele ADP, dar și echipele Urban:

  • Spațiul verde va fi curățat;
  • Străzile vor fi spălate;
  • Vor fi spălate și mobilierul stradal, dar și semnele de circulație;
  • Se vor asfalta gropile;
  • Vor fi marcate locurile de parcare.

Pentru bucureștenii din Sectorul 6 care vor ieși în curtea blocului: Primăria Sectorului 6 pune la dispoziție saci de gunoi. Totodată, va fi ridicat tot materialul vegetal și vor fi oferite, gratuit, răsaduri de flori crescute în serele ADPDU S6.

Pentru comenzi: Cetățenii trebuie să ia legătura cu responsabilul zonal ADPDU Sector 6 sau să sune la numărul de telefon 021 410 09 57 ori să trimită un mail la adresa [email protected] cu cel puțin 48 de ore înainte.

Dacă nu plecați din București, vă invit la curățenia de primăvară. Nu plecați, nu-i așa? 🙂
P.S. Nu am renunțat definitiv la ideea de a vă invita să fiți voluntari și să mai igienizăm un teren împreună, așa că dacă aveți sugestii, le primesc cu plăcere. Trebuie doar sa nu fie teren privat. Dacă sunt astfel de terenuri, dar sunt private, vreau să la știu oricum, dar trimit politia locală să aplice amenzi, a conchis Ciprian Ciucu.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Cookies