În Sectorul 4, se lucrează la degajarea trotuarelor. Ce străzi au fost deszăpezite, noaptea trecută

de:
29 ian. 2014
1 Afișari
În Sectorul 4, se lucrează la degajarea trotuarelor. Ce străzi au fost deszăpezite, noaptea trecută

În acest moment, 12 freze speciale acţionează pe spaţiile pietonale din zona marilor intersecţii, pieţelor agroalimentare, a spitalelor, unităţilor de învăţământ şi instituţiilor de interes public de pe raza Sectorului.
„În ceea ce priveşte obligaţia asociaţiilor de proprietari, de a îndepărta zăpada de la accesul în imobilele de locuit, momentan, am decis să intervenim noi, ca Autoritate Locală, pentru a le înlesni demersul, la fel cum procedăm şi în cazul degajării parcărilor. Ulterior, am rugămintea ca şi asociaţiile de proprietari, dar şi societăţile comerciale, să vină în sprijinul nostru, îndeplinind obligaţiile ce le revin. Contez pe înţelegere şi spirit civic, dovedite de cetăţeni şi în alte situaţii, în măsura în care cantităţile de zăpadă nu trebuie degajate pe carosabil, ci depozitate la trotuar, pentru a putea fi ridicată de către lucrătorii societăţii de salubrizare”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone. 

În paralel, sub incidenţa codului portocaliu de viscol, continuă acţiunea de distribuire de ceai cald către populaţie, atât în zona pieţelor agroalimentare – Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei, cât şi din incinta celor 6 containere, care funcţionează ca puncte de prim ajutor. Totodată, cu sprijinul Crucii Roşii Sector 4, aici este oferit ajutor medical de urgenţă şi hrană caldă, persoanelor fără adăpost de pe raza Sectorului 4.
Şi tot în sprijinul acestora, cu aportul Poliţiei Locale Sector 4 şi al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, continuă acţiunile de identificare şi cazare temporară în cadrul Centrului „Sfântul Andrei”, în cazul adulţilor singuri, şi „Robin Hood”, în cel al copiilor.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anuntat ca, dupa indepartarea zapezii de pe arterele principale, administratia locala a intrat si pe mai multe strazi secundare, astfel ca noaptea trecuta s-a intervenit pentru a curata cat mai multe dintre strazile din Sectorul 4. Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunta ca azi va fi reluata la intensitate maxima activitatea de deszapezire, prioritatile fiind curatarea arterelor principale si degajarea trotuarelor in zonele aglomerate.

Primarul a pus la dispozitie si o lista a străzilor unde au actionat deja utilajele de deszapezire, cetatenii fiind invitati sa confirme sau sa infirme daca echipele si-au facut treaba corespunzator. 

Lista strazi deszapezite marti noaptea:

Aleea Crevedia
Zona Piața Străduinței
Str. Ruginoasa Nr. 4
Călinești Nr 8
Turnu Măgurele
Rămășagului
Str. Stupilor
Tulnici
Gârniței
Stânjeneilor
Bacalbașa
Grădiștea
Șos. Giurgiului Nr.127-123
Str. Drumea Rădulescu, Cuza Vodă (Spate Cantemir)
Str. Voluț Emil (Apărătorii Patriei)
Aliorului- blocurile A8, A9, A10
Metrou Dimitrie Leonida
Stație RATB 116- Eroii Revoluției ––– doar pe o parte
Stație RATB 202
Șos. Olteniței
Șura Mare- Metrou Eroii Revoluției
Emil Racoviță
Frumușani ––– rezolvat fara spatele blocurilor
Secuilor nr.15 bl.20 în spatele școlii
Piața Străduinței
Aleea Sergent Major Victor Popescu
Moldovița
Aliorului
Albinelor
Emil Racoviță
Nițu Vasile
Secuilor
Piața Norilor
C-tin Rădulescu Motru
Cetatea Veche
Viorele
Piscului
Olteniței 140
Șoldanului
Șos. Giurgiului
Secuilor nr.15 bl 20
Capăt 102 Luică
Aleea Ciceu în față școală 165
Luică nr.17
Poștalionului
Aleea Tebec- Izvorul Rece
Șoseaua Olteniței- secția de poliție BIG Berceni
Timus Nicolae
Chindiei
Aleea Ciceu
Tache Gheorghe
Spatele Pieței Cultural
Moldovița
Aleea Izvorul Oltului
Aleea Mirea Mioara Luiza
Cetatea Veche
Str. Merinesti
Straja

Cookies