LA MINE-N CARTIER

Până şi maşinile de poliţie se ridică! VIDEO

Potrivit acestuia, incidentul s-a petrecut în zona capătului tramvaiului 41, aseară. „Ăştia o să ajungă să ridice şi ambulanţe cu sirenele pornite”, a scris, în mesajul care a însoţit clipul video, cititorul B365.ro

La prima vedere, maşina de poliţie pare a fi ridicată din cauză că era parcată neregulamentar, însă Poliţia Capitalei infirmă acest lucru. Asta cu toate că potrivit Codului Rutier, staţionarea unui autovehicul este interzisă pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puţin de 25 de metri înainte şi după acestea.

Maşina a avut o defecţiune tehnică. Se rupsese cureaua de la alternator şi s-a chemat, cum este şi normal, o platformă. Aceasta a fost trasportată la garajul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucuresti pentru a fi reparată”, a declarat, pentru B365.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu.

Anul trecut, în municipiul Cluj-Napoca, o maşina aparţinând poliţiei locale a fost ridicată chiar din faţa sediului instituţiei, pentru că era parcată ilegal.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button