În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate. Peste 1.000 de vehicule au fost ridicate până în prezent

20 aug. 2021
207 Afișari
În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate. Peste 1.000 de vehicule au fost ridicate până în prezent
În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate. Peste 1.000 de vehicule au fost ridicate până în prezent. Sursă foto: Facebook/ Politia Locala Sector 1

În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate sau fără stăpân. Peste 1.000 de vehicule au fost ridicate de la începutul anului 2021 și până în prezent.

În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate. Peste 1.000 de vehicule au fost ridicate până în prezent.

În Sectorul 1 continuă ridicarea mașinilor abandonate

Această acțiune de ridicare a mașinilor abandonate sau fără stăpân este realizată și anunțată de Poliția Locală Sector 1.

Autoritățile vor să „curețe” străzile și trotuarele de toate vehiculele abandonate sau fără stăpân, care încurcă traficul rutier și care ocupă absolut degaba locurile de parcare din Sectorul 1 al Capitalei.

Recomandăm și: ADP Sector 1 continuă fluidizarea traficului. Nouă străzi din sector vor deveni cu sens unic

1.000 de mașini abandonate sau fără proprietar au fost ridicate de pe domeniul public din Sectorul 1 de la începutul anului 2021 și până în prezent, anunță Poliția Locală Sector 1 prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

Aproape 900 de mașini (mai exact, 894), au fost ridicate de pe domeniul public de proprietari, în urma somărilor repetate făcute de polițiștii locali din Sectorul 1.

În urma dispoziției făcute în acest sens de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, 137 de mașini au fost ridicate. Vehiculele au fost trimise la REMAT pentru valorificare. În total, 1.031 de autovehicule au fost ridicate de pe raza sectorului.

Autoritățile transmit că 1.262 de mașini fără stăpân și abandonate sunt vizate de Biroul Auto din cadrul Poliției Locale Sector 1. Pentru 158 de autovehicule de pe raza sectorului, Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a emis deja dispozițiile de ridicare.

Străzi cu sens unic în Sectorul 1

ADP Sector 1 continuă programul de fluidizare a traficului. În intervalul 26 august – 31 august 2021, nouă străzi vor avea sens unic de circulație. Primăria Sectorului 1 a făcut anunțul pe pagina de Facebook.

Recomandăm și: Sectorul 1 rămâne în stare de alertă din cauza gunoaielor. Solicitarea PSD, respinsă de judecători

Vestea poate fi considerată una bună pentru șoferi. Vor avea la dispoziție mai mult spațiu să parcheze fără să pună în pericol circulația rutieră.

Cele nouă străzi din S1 care vor fi cu sens unic:

1. Aleea adiacentă bl 43A din Strada Smaranda Brăescu;
2. Strada Promoroaca – dinspre Strada Horia Măcelariu spre B-dul Aerogării;
3. Strada Capriorilor – dinspre Strada Horia Macelariu spre Strada Horia Macelariu;
4. Strada Sutașului – dinspre Strada Pușcașului spre Strada Rotașului;
5. Strada Țintașului – dinspre Strada Rotașului spre Strada Pușcașului;
6. Strada Hagi Maria Moscu – dinspre Strada Constantin Caracaș spre Strada Scărlătescu;
7. Strada Scărlătescu – dinspre B-dul Banu Manta spre Strada Constantin Caracaș;
8. Strada Constantin Caracaș (pe tronsonul cuprins între Strada Scărlătescu și Strada General Constantinide) – dinspre strada Dr.Felix spre Strada General Constantinide;
9. Strada Sava Henția – dinspre Strada General Constantinide spre Strada Scărlătescu.

Cookies