TIMP LIBER

În premieră, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Abonamente pentru reprezentațiile online

O premieră are loc la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2021. Doritorii își pot cumpăra abonamente pentru reprezentațiile online din cadrul festivalului.

În premieră, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Abonamente pentru reprezentațiile online.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Foto credit: David Ruano

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 20-29 august 2021. Iar prețurile biletelor pentru FITS 2021 au fost afișate pe site-ul evenimentului în data de 15 iulie. Pentru prima dată, spectatorii își pot cumpăra abonamente pentru accesul online al reprezentațiilor.

Recomandăm și: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Cea mai complexă ediție desfășurată până în prezent

Biletele pentu FITS 2021 vor fi puse în vânzare începând de joi, 22 iulie 2021.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este primul mare festival din Europa Centrală și de Est și cel mai mare eveniment dedicat artelor spectacolului din România.

„Facem acest festival pentru voi, publicul nostru, iar dorința noastră este de a vă oferi, tuturor celor care iubiți teatrul, posibilitatea să vă bucurați de reprezentațiile pe care ediția din acest an a FITS le va aduce la Sibiu”, a declarat Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Abonamente pentru reprezentațiile online

Biletele pentru spectacolele FITS 2021 care vor avea loc în spațiile închise vor avea prețuri între 20 de lei și 150 de lei. Iar biletele pentru spectacolele online, în direct sau înregistrate, vor avea prețuri între 20 de lei și 75 de lei.

Recomandăm și: Curaj e să te construiești și când totul pare că se năruie. Președintele FITS, Constantin Chiriac: Eu trebuie să îi dau omului Miracolul | INTERVIU

Iubitorii de teatru care nu vor putea ajunge la Sibiu pot vedea întregul Festival Internațional de Teatru de la Sibiu online. Prețul unui abonament va fi de 500 de lei, iar acesta oferă acces la absolut toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacol, dar și din restul spațiilor indoor unde se țin spectacolele cu public, precum și toate spectacolele transmise online (înregistrate).

Începând cu data de 22 iulie vor putea fi cumpărate abonamentele pentru FITS 2021, o dată cu punerea în vânzare a celorlalte bilete pentru festival.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este primul mare festival din Europa Centrală și de Est. FITS 2021 găzduiește peste 600 de spectacole și artiști din 37 de țări. Tema festivalului este „Construim speranța împreună/ Building hope together”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button