Cum arată „OZN-ul” pentru copii, din Parcul Tineretului GALERIE FOTO

de:
07 aug. 2013
0 Afișari
Cum arată

În zona Rozariu, din Tineretului, a fost inaugurată, încă de anul trecut, nava spaţială Green Bee. Cu ajutorul acestui proiect, ecologia este explicată pe înţelesul copiilor, iar procesul de educare şi de fixare a informaţiilor se realizează prin intermediul unor jocuri şi activităţi interactive, prin implementarea mesajelor educative într-un limbaj şi un format adaptat vârstei, tipurilor de comunicare şi interacţiune moderne.

Prima misiune a proiectului prevede o călătorie cu nava Green Bee prin Univers, în cadrul celei de-a doua misiuni, participantul se întoarce pe Pământ, va trimite o poveste de 500 de cuvinte cu tema ecologică şi va încărca, în contul creat, două poze în care demonstrează responsabilitatea sa faţă de mediu (reutilizând hârtia, PET-urile sau orice alt deşeu ieşit din uz, colectând selectiv deşeurile sau ecologizând anumite zone).

„Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea faţă de mediu, prin încurajarea gesturilor eco încă din copilărie. Mai exact, nava aterizată în Parcul Tineretului îi duce pe copii într-o călătorie uimitoare în spatiul cosmic (…) La finalul calatoriei, copiii invata conceptele cele mai importante din ecologie si stiu ce au de facut pentru a proteja Planeta si resursele.”, se arată pe site-ul oficial.

Intrarea este liberă, zilnic, între orele 10-18. Însă trebuie să fie minim 6 copii pentru o „călătorie în cosmos”.

Green Bee” este un proiect unic in Romania realizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Dorna si Mega Image si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani din Bucuresti si judetul Ilfov.

Cookies