În Parcul Obor se deschide mâine o poartă către lumi dispărute: Târgul Anticarilor. Găsim aici tablouri, ceasuri, bijuterii și miri ce minunății vechi

22 mai 2024
37543 afișări
În Parcul Obor se deschide mâine o poartă către lumi dispărute: Târgul Anticarilor. Găsim aici tablouri, ceasuri, bijuterii și miri ce minunății vechi
În Parcul Obor se deschide mâine o poartă către lumi dispărute: Târgul Anticarilor. Găsim aici tablouri, ceasuri, bijuterii și miri ce minunății vechi | Sursă foto: Black Jiracheep - Unsplash

Primăria Sectorului 2 le transmite bucureștenilor că în această săptămână are loc Târgul Anticarilor, în Parcul Obor. Evenimentul ce este deja o tradiție în acest sector al Capitalei se adresează iubitorilor de antichități.

De mâine începe Târgul Anticarilor în Parcul Obor

Pentru mulți oameni, este o plăcere să se plimbe printre tarabele unde sunt expuse fel de fel de antichități colecționate de-a lungul anilor. Fiecare obiect în parte, vine la pachet cu o poveste proprie și inedită, reprezentând o bucată de istorie.

Bucureștenii care sunt pasionați de obiectele vechi, cu istorie și personalitate, sunt așteptați de mâine la Târgul Anticarilor care va avea loc în Parcul Obor. Fie că sunteți colecționar pasionat sau doar un vizitator curios, evenimentul este deschis pentru oricine își dorește să îl viziteze.

Târgul se va desfășura în perioada 23-26 mai 2024, după cum a anunțat Primăria Sectorului 2.

Aici, vizitatorii vor avea ocazia să admire, și chiar să cumpere:

  • Bijuterii vechi,
  • Cărți de colecție,
  • Ceasuri,
  • Alte obiecte de colecție.

Administrația publică a transmis următorul mesaj:

⌛Reîntoarcerea în timp poate fi foarte plăcută, mai ales atunci când cotrobăi printre tarabe pline cu antichități și obiecte care au reușit să treacă proba timpului.

Vă așteptăm cu drag.

Cei care doresc să ia parte la acest târg sunt  informați că intrarea este liberă.

Târgul care începe de mâine este organizat de către Centrul Cultural Mihai Eminescu. Aceasta este o instituție publică de cultură, partener al UNESCO, care primește finanțarea necesară de la bugetul local, având pe lângă și venituri proprii.

Evenimentul a mai fost organizat și în trecut, fiind deja unul cu tradiție pentru Sectorul 2 al Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:

Târg de adopții în weekend, la Arena Națională

În acest final de săptămână va avea loc cel mai mare târg de adopții dina cest an. Evenimentul are loc în data de 26 mai 2024, la Arena Națională, între orele 10:00 și 18:00.

La acest eveniment vor fi prezenți peste 50 de câini sănătoși, deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, din adăposturile ASPA. De asemenea, vor fi aduse și 20 de pisici care așteaptă să-și găsească o familie iubitoare.

La târg vor fi prezenți și medici veterinari, dresori, specialiști în îngrijirea animalelor și reprezentanți ai asociațiilor de protecție a animalelor și ai instituțiilor publice.

Cookies