În loc de cartierul Colentina, Pantelimon, Tei, etc. Sectorul 2 a fost împărțit de primar în cvartale

26 oct. 2021
620 Afișari
În loc de cartierul Colentina, Pantelimon, Tei, etc. Sectorul 2 a fost împărțit de primar în cvartale
În loc de cartierul Colentina, Pantelimon, Tei, etc. Sectorul 2 a fost împărțit de primar în cvartale

Cartierele emblematice din Sectorul 2 Colentina, Pantelimon, Obor, Tei etc au fost micșorate în cvartale, pentru o mai bună administrare locală de către Primăria sectorului.

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunțat că „pentru a fi mai eficienți și mai prezenți în teren” a reorganizat activitatea primăriei pe 46 cvartale. Aceste zone nu au fost alese întâmplător, spune acesta. Sunt comunități delimitate de bulevarde/străzi mari și se confruntă, în majoritatea cazurilor, cu același set de probleme.

„Lucrăm pe acest model de luni bune și reușim astfel să ne concentrăm resursele astfel încât să facem o diferență palpabilă.(..) de azi vom organiza întâlniri regulate în fiecare cvartal.”, a precizat Radu Mihaiu.

Organizarea în cvartale este doar o convenție a administrației locale și nu va duce la pierderea denumirilor date cartierelor.

Programul în cvartale: întâlniri ale responsabililor de zone ai Primăriei Sectorului 2 cu locuitorii

Radu Mihaiu precizează că două zile pe săptămână, marțea și vinerea, de la ora 16:00, va fi în cvartale împreună cu responsabilii de zonă de la diferitele instituții ale primăriei ca să asculte locuitorii din acel perimetru.

„Azi începem cu Cvartalul 1: Parcul Icoanei – dezbatere reabilitare parc și nu numai.
Marți, 2 noiembrie, ora 16:00, Cvartal 2: mini-parcul Rosetti intersecție cu Tudor Arghezi, iar de la 17:00 în părculețul de pe Eminescu 153.

Vineri, 5 noiembrie, ora 16:00, Cvartal 3: parcul Popa Soare, parcul Sfântul Ștefan și ultima oprire la miniparcul Popa Nan.

Probabil ați observat că începem cu o excepție de la regulă. Vineri, 29 octombrie, sunt plecat la târgul internațional de management al deșeurilor. Pentru Sectorul 2 avem nevoie de cea mai nouă și bună tehnologie pentru a face curat așa cum ne dorim toți.”, încheie primarul Sectorului 2.

 

Tags:
Cookies