In Flames Live

de:
21 sept. 2011
1 Afișari
In Flames Live

In Flames, un concert pentru cei puternici!

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, „Sounds of a playground fading”, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammys, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock pentru albumul „A Sense of Purpose”. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum „Come clarity”, „Take this life” si „The jester race”.

In deschidere: Noctiferia

Infiintata in anul 1994, Noctiferia este considerata unul din pionierii muzicii metal din Slovenia. In cei 17 ani de cariera formatia a reusit sa isi creeze un stil propriu, unic si creativ.Ultimul lor album, “Death Culture”, s-a bucurat de un imens succes in toata Europa.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este : 85 lei- pana la concert, 95 lei- in ziua concertului

Cookies