in drum spre/dinspre facultate: Piranha

de:
17 ian. 2011
4 Afișari
in drum spre/dinspre facultate: Piranha

Toti studentii stiu sau au auzit de Piranha din cadrul ‘Politehnica’. Este locul unde se opresc studentii dimineata in drum spre facultate si tot ei se reintorc la finalul cursurilor dupa o zi grea. Ca spatiu pe timp de vara este formidabil fiind mare si cu o capacitate de 800 persoane, insa tot din aceasta cauza daca vrei sa comanzi ceva trebuie sa astepti mult pana te abordeaza un chelner si de asemenea pana cand ti se aduce comanda. De aceea daca doar va duceti sa beti ceva, este mai bine cum intrati să treceti pe la bar cativa in timp ce restul cauta o masa libera.

Vara, seara, este mai mereu ocupat la capacitate maxima in ce priveste gradina. Cand este racoare afara clientii se pot adaposti la caldura in interior format din 3 camere legate intre ele, plus un etaj pentru nefumatori. Mesele, scaunele sunt din lemn de culoare inchisa bine slefuite si lacuite. Peste tot se gasesc ornamente, tablouri, oglinzi, acvariul cu pesti carnivori.

Din pacate pentru acest local majoritatea chelnerilor nu zambesc, au un aer de sictir, sunt preocupati de fluxul de comenzi si respiratie grea a managerului din spatele lor. Bucataria, nu pot spune ca am mancat foarte des in acest local, insa este indestulatoare. Este un loc preferat de studenti, dar frecventat de tot genul de oameni. Vara in special se mai organizeaza mici concerte in aer liber in gradina, si de asemenea poti viziona cu ajutorul unor videoproiectoare, meciurile echipei favorite. In gradina dar si in interior se pot gasise mese lungi ce pot acomoda 8 sau mai multe persoane, mentinand grupurile unite.
Este un loc unde te poti vedea cu prietenii pentru a petrece timpul.

Cookies