În ce stadiu sunt lucrările de la Pasajul Unirii. „Ne îndreptăm, cu încredere, către ultima fază a acestui obiectiv”

04 aug. 2022
7034 Afișari
În ce stadiu sunt lucrările de la Pasajul Unirii. „Ne îndreptăm, cu încredere, către ultima fază a acestui obiectiv”
În ce stadiu sunt lucrările de la Pasajul Unirii. „Ne îndreptăm, cu încredere, către ultima fază a acestui obiectiv” | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lucrările la Pasajul Unirii au fost demarate la începutul acestei veri, iar până în septembrie pasajul trebuie să fie redeschis. Primarul Sectorului 4, Danie Băluță, anunță în ce stadiu se află lucrările de la Pasajul Unirii.

În ce stadiu sunt lucrările de la Pasajul Unirii

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat că lucrările de punere în siguranță de la Pasajul Unirii au trecut cu mult de jumătate.

După cum a informat edilul, constructorii se pregătesc să înceapă, cât de curând, ultima fază a acestui obiectiv extrem important din București.

Pasajul Unirii a fost complet închis circulației cu două luni în urmă pentru a se executa lucrări de consolidare și de punere în siguranță. Reparațiile sunt executate pe Primăria Sectorului 4, în urma unui acord cu PMB prin care pasajul a fost trecut în administrarea S4.

Panourile metalice care vor îmbrăca pereții interiori, fabricate în S4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a informat că panourile metalice ce vor fi montate pe pereții interiori ai Pasajului Unirii sunt fabricate chiar în Sectorul 4.

Cele 2.600 de astfel de panouri vor fi realizate, din material speciale, pe Șoseaua Giurgiului. Acestea vor avea rolul de a spori la maximum vizibilitatea șoferilor care circulă prin tunel.

Astăzi, colegii mei au mers direct în fabrică să vadă întregul proces de fabricație, din ce sunt făcute, cât sunt de rezistente și cât sunt de utile, a transmis Daniel Băluță.

Iată clipul postat pe către edilul S4, pe pagina sa de Facebook:

Cookies