ARHIVA B365

În ce stadiu se află fiecare STAŢIE de pe Magistrala 5 de metrou

1. Stația și Depoul Valea Ialomiței
Execuția structurii staţiei Valea Ialomiţei este realizată în proporție de 98%, iar finisajele în proporție de 24%.Traficul auto va fi redeschis în zona staţiei de metrou Valea Ialomiţei după achiziția lucrărilor de iluminat public, estimată la începutul trimestrului IV din 2016.

2. Râul Doamnei
Execuția structurii este realizată în proporție de 51%. S-au făcut devieri ale rețelei de canalizare, aici fiind porţiunea unde s-a trecut la nivelarea pământului în vederea refacerii zonei verzi.

3. Brâncuși
Execuția structurii este realizată în proporție de 94%. Aici traficul rutier urmează să fie reluat fără restricții până în decembrie 2016.

4. Romancierilor
Execuția structurii este realizată în proporție de 95%. Traficul autoturismelor în zonă va fi permis în totalitale în trimestrul IV din 2016.

5. Parc Drumul Taberei
Execuția structurii este realizată în proporție de 62%, traficul auto urmând să fie reluat normal în această toamnă.

CITEŞTE ŞI Metrorex face ANGAJĂRI. Ce salarii câştigă angajaţii de la metrou

6. Drumul Taberei 34
Execuția structurii este realizată în proporție de 94%. De asemenea, în zona acestei stații, traficul rutier va putea fi reluat până la finele lui 2016, anunţă Ministerul Transporturilor.

7. Favorit
Execuția structurii este realizată în proporție de 97%. În această zona se va putea circula, la suprafață, fără restricții înainte de finalul anului 2016.

8. Orizont
Execuția structurii este realizată în proporție de 98%. Centrala de ventilaţie de pe interstația Orizont – Academia Militară (Stație PETROM), se va realiza până la sfârșitul acestui an.

9. Academia Militară
Execuția structurii este realizată în proporție de 85%. Aceasta este ultima staţie care va fi definitivată deoarece la finalul proiectului va servi la evacuarea tuturor instalaţiilor tehnologice utilizate la execuţia tunelurilor, precum şi pentru introducerea materialelor pentru finalizarea tunelurilor.

10. Eroilor 2
Execuția structurii este realizată în proporție de 68% şi se caută soluţii pentru diminuarea perioadei aferente devierii traficului auto.

 

Sursa: romaniatv.net

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button