În caz că n-ați auzit încă și n-ați comentat deja cu prietenii (cu emoticoane): Șoșoacă a fost dată afară din AUR

10 feb. 2021
58 Afișari
În caz că n-ați auzit încă și n-ați comentat deja cu prietenii (cu emoticoane): Șoșoacă a fost dată afară din AUR

Șoșoacă a fost dată afară din AUR după un moment petrecut în Parlament în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

Șoșoacă a fost dată afară din AUR. Senatoarea l-a deranjat cu atitudinea sa inclusiv pe colegul ei, Sorin Lavric, care ar fi cerut să îi fie oprit microfonul.

Drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism”, întrebând pe Facebook dacă a fost “politically correct”.

Diana Șoșoacă a susținut în discursul de la Parlament că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.

Intervenția a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde Diana Șoșoacă a adăugat: „Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.

După câteva ore, ea a scris un alt mesaj, cu majuscule: „DACA TOATA LUMEA VREA SA ASCUNDA ADEVARUL, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

Propunerea excluderii din grupul parlamentar AUR a fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a spus Dan Tanasă, la Antena 3.

Deputatul AUR i-a mai reproșat acesteia și că „un senator nu are ce să caute la o paranghelie, live, cu lăutari pe Facebook”.

Sursa foto: g4media.ro

Cookies