În București se filmează, iar STB anunță că deviază 4 linii de autobuz. Modificarea se aplică sâmbătă și este temporară

24 mai 2023
3376 afișări
În București se filmează, iar STB anunță că deviază 4 linii de autobuz. Modificarea se aplică sâmbătă și este temporară
În București se filmează, iar STB anunță că deviază 4 linii de autobuz. Modificarea se aplică sâmbătă și este temporară. Sursa foto: Facebook/ STB

Pentru a permite realizarea unor filmări în București, STB anunță că sâmbătă, 27 mai, deviază 4 linii de autobuz. Modificarea este temporară, transmite Societatea de Transport București.

În București se filmează, iar STB anunță că deviază 4 linii de autobuz

Temporar, autobuzele liniilor 168, 226, 361 și 368 vor circula pe trasee deviate, anunță STB într-un comunicat.

Sâmbătă, 27 mai 2023, în intervalul orar 05:00 – 08:45, vor exista restricții de circulație pe Calea Victoriei, pe porțiunea de drum cuprinsă între Str. C.A. Rosetti și Bd. Elisabeta, pentru a permite realizarea unor filmări.

Ținând cont de această măsură, în perioada menționată mai sus, STB anunță că deviază 4 linii de autobuz: 168, 226, 361 și 368.

Traseele temporare

Autobuzele liniilor 168, 226 și 368 vor circula pe traseele de bază între capetele de linie aferente („Cartier Constantin Brâncuși”, „Depoul Alexandria”, respectiv „Valea Oltului”) și intersecția Calea Victoriei/Str. C.A. Rosetti, apoi traseul se modifică pe sensul de mers spre capătul de linie „Piața Romană”, pe Str. C.A. Rosetti, Bd. General Gheorghe Magheru, „Piața Romană”.

Autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Băneasa” și intersecția Calea Victoriei/Str. C.A. Rosetti, apoi traseul se modifică pe sensul de mers spre „Piața Unirii 2”, pe Str. C.A. Rosetti, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii.

Sâmbătă, după ora 08:45, autobuzele liniei 361 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Băneasa” și Piața Victoriei, apoi traseul se modifică pe sensul de mers spre „Piața Unirii 2”, pe Bd. Lascăr Catargiu, Bd. General Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Piața Unirii.

Circulația autobuzelor liniilor 168, 226, 361 și 368 nu va fi modificată pe sensul opus, transmite Societatea de Transport București.

Cookies