ȘTIRI

În Bucureşti se face terapie… cu îngerii. Cât costă şi ce presupune

Roxana Bejan, o fostă jurnalistă de 32 de ani, este una din persoanele care fac terapie cu îngerii în România. A început să se ocupe de acest fel de terapie în 2012, după ce a făcut un curs de iniţiere la Cluj, însă spune că „îngerii au fost mereu lânga mine”. În prezent, este Certified Angel Card Reader by Doreen Virtue, după cum precizează.

CE PRESUPUNE TERAPIA CU ÎNGERII

După cum a povestit Roxana Bejan pentru B365.ro, în cadrul sesiunilor de acest fel, oamenii fac cunoştinţă cu îngerii păzitori, cu Arhanghelii şi cu „ghizii noştri spirituali”:

„La fiecare întâlnire primim ghidare de la îngeri, pentru diversele situaţii prezente în viaţa noastră de zi cu zi. Atelierele au o parte teoretică, în care aflăm informaţii despre Îngeri şi Arhangheli şi o parte practică: meditaţii, exerciţii diverse, împărtăşirea experienţelor cu Îngerii”.

Susţinătorii acestei terapii consideră că îngerii comunică cu oamenii prin diverse mesaje şi semne. 

„Îngerii sunt cel mai aproape de oameni, ne ocrotesc mereu şi ne vor mereu binele. Important e să le cerem ajutorul şi să le permitem să intervină în viaţa noastră. Fără această permisiune din partea noastră, ei nu ne vor încălca Liberul arbitru. De asemenea, e bine să nu puneţi condiţii de genul „vreau să se rezolve situaţia asta aşa…”, pentru că aici a intervenit ego-ul nostru. Îngerii ştiu întotdeauna ce e cel mai bine pentru noi”, susţine tânăra.

Conform Roxanei Bejan, sunt multe moduri prin care primim mesaje de la îngeri, iar ea a avut numeroase momente în care îngerii i-au răspuns:

„Eram într-un supermarket şi „vânam”, de ceva vreme, un anumit produs. Eram încă nesigură în privinţa achiziţiei, deşi era ceea ce îmi doream, iar preţul era foarte bun. Am cerut atunci ajutorul îngerilor, să-mi spună dacă să iau sau nu acel produs. Şi ego-ul meu plin de neîncredere a cerut răspuns de tipul „da sau nu”. Şi devenisem nerăbdătoare, mintea îmi era din ce în ce mai agitată. Până la urmă, am luat de pe raft respectivul produs, l-am pus în coş, iar, când am ridicat privirea, în faţa mea era un panou pe care scria „Este o alegere foarte bună!”. Am început să râd şi am mulţumit pentru răspunsul primit de la Îngeri.

Astăzi cer mereu ajutorul Îngerilor, în orice situaţie, chiar şi atunci când vreau să prind autobuzul sau să găsesc produsele de care am nevoie. Le permit să intervină în viaţa mea şi văd cum se întâmplă minuni. Le mulţumesc de fiecare dată şi sunt mereu uimită de cât de rapid se rezolvă lucrurile.”

După cum explică, fiecare Arhanghel are un anumit domeniu în care activează:

„De exemplu, Arhanghelul Mihail este cel care ne protejează cu scutul său de energiile negative, iar cu sabia sa taie corzile prin care suntem legaţi de situaţii/ persoane/ evenimente care ne-au făcut rău. Arhanghelul Gabriel este cel prin intermediul căruia Dumnezeu ne transmite mesajele sale, îi ajută pe scriitori şi jurnalişti în a scrie mesaje vindecătoare”.

Pe lângă îngeri, în cadrul acestor sesiuni, oamenii pot lua legătura, într-un fel, şi cu persoane decedate, spune Roxana Bejan:

„Arhanghelul Azrael este cel care ne aduce mesajele de la cei care au plecat dincolo şi ne asigură că cei dragi sunt bine şi ne invită să nu ne mai facem griji pentru ei, ci să acceptăm binecuvântările lor. Aceste mesaje pot fi recunoscute, prin senzaţiile pe care le avem după ce le primim, deoarece sunt mesaje pline de iubire, compasiune şi înţelegere. De cele mai multe ori, cei decedaţi se alătură grupului de îngeri şi ghizi spirituali care ne susţin în această viaţă”.

CÂT COSTĂ O SESIUNE DE TERAPIE CU ÎNGERII

O sesiune individuală de terapie cu îngerii costă 75 de lei pe oră, iar citirile cu cardurile oracol sunt 50 de lei pe oră.

Femeia spune că a întâlnit  persoane sceptice la mesajele pe care le-ar putea primi din partea îngerilor, însă „au rămas surprinse de cât de adevărate erau mesajele”. Totodată, precizează că multe persoane din jurul ei, familie şi prieteni, au fost martori la transformarea ei şi au ales „să ia contact cu această lume minunată şi superbă.”

Terapia cu îngerii a fost iniţiată de Doreen Virtue, acum 20 de ani. În România, există mai multe persoane care „lucrează cu îngerii”, printre care şi creatoarea de modă Rita Mureşan.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button