În București există „Brigada Aruncătorilor cu Obiecte de la Balcon”. Operează în Palladium Residence, iar țintele lor sunt animăluțele care trec pe stradă

17 mai 2023
484 Afișari
În București există
În București există "Brigada Aruncătorilor cu Obiecte de la Balcon". Operează în Palladium Residence, iar țintele lor sunt animăluțele care trec pe stradă. Imagine simbol: Unsplash

Câțiva bucureșteni din Palladium Residence au obiceiul de a arunca de la etaj cu obiecte în animăluțele care trec prin fața bloculului. O femeie a sesizat această problemă și scris despre ea pe Facebook.

„O să vă treziți cu poliția la ușă”

O bucureșteancă a observat că unii locatari din zona sa au aruncat cu obiecte într-un cățel de 3 luni. Femeia a povestit întâmplarea pe pagina de Facebook „Locatari Palladium Residence ( Oficial) ”.

Femeia a spus că într-un bloc din Palladium Residence sunt câțiva locatari care au obiceiul de a lovi animalele, aruncând cu diverse obiecte în ele. Bucureșteanca le-a atras atenția membrilor de pe grup, spunându-le că data viitoare va fi mai atentă la ce etaj stau persoanele care aruncă cu obiecte de la balcon. De asemenea, va chema și poliția.

Vă rog frumos, dacă nu vă plac animalele în general sau un anumit animăluț, să faceți observații sau să discutați cu proprietarul direct. Sunt sigură că vor fi înțelegători. Dar, vă rog mult să nu vă comportați în modul cel mai josnic posibil și să aruncați cu diferite obiecte tari de la etaj într-un cățel de 3 luni! Data viitoare când se mai întamplă asta, o sa fiu mai atentă de unde se aruncă și o să vă treziți cu poliția la ușă.” a povestit D. U.
O altă bucureșteancă din Palladium Residence a spus că și în alt bloc se practică aruncarea cu diverse obiecte în animăluțe sau în stăpânii acestora. Ea a observat persoane care aruncă țigări aprinse în oamenii care trec cu animalele pe lângă bloc.
În blocul 6A se practică aruncatul de țigări aprinse în oamenii care trec cu animăluțele pe lângă bloc. Nu avem remediu… noi, ca specie…” – I. A. D.
Un bărbat i-a recomandat femeii să meargă la poliție și să depună plângere.
Ar fi fost ideal să notezi ora și minutul la care s-a întâmplat și să mergi să depui plângere la poliție, ca să poată verifica pe camerele montate pe blocuri cine a făcut asta și exact când s-a întâmplat.” – B. A.

Te-ar putea interesa și:

Cookies