În atenția bucureștenilor – Smart Home Concept realizează proiecte de case mici! (P)

02 dec. 2020
80 Afișari
În atenția bucureștenilor - Smart Home Concept realizează proiecte de case mici! (P)

Pandemia a dat multora dintre români o lecție extrem de importantă: traiul la bloc devine asemenea celui din închisoare atunci când ne confruntăm cu starea de urgență. Cei ce locuiesc la casă s-au bucurat de o mai mare libertate, comparativ cu cei ce locuiesc la bloc.

Și în capitala României nevoia a libertate s-a resimțit puternic. Nu puțini sunt bucureștenii ce au fost nemulțumiți de măsurile luate de autorități pe perioada stării de urgență, măsuri ce păreau a le sfida libertatea. Așadar, pandemia a devenit o lecție extrem de importantă despre cât de greu este să locuiești într-un imobil închis pentru mai bine de o lună.

Odată cu pandemia, proiectele de casă s-au bucurat de popularitate!

Nu doar dorința de evadare i-a împins pe români spre construcția sau achiziționarea unei case, ci și ofertele firmelor de proiectare. Printre cele mai cotate în această perioadă grea încercată se numără și Smart Home Concept – locul din care locuințele bucureștenilor pot începe să prindă contur.

Echipa Smart Home Concept este formată din specialiști, arhitecți devotați, ingineri structuriști ce aparțin Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri, ingineri instalații acreditați ANRE și nu doar atât. Toată această echipă lucrează pentru a pune la dispoziția bucureștenilor și nu numai o sumedenie de proiecte de casă.

Categoria de proiecte de case mici este la mare căutare în ultima perioadă. Publicul a înțeles cât de mult contează confortul, atât fizic, cât și psihic într-o perioadă greu încercată. De aceea, se rezumă la simplism ce poate fi eficientizat din punct de vedere al costurilor, dar și din punct de vedere energetic.

Smart Home Concept, pentru a surprinde plăcut al său public țintă, oferă acum reduceri semnificative la o mulțime de proiecte de casă. Nu este vorba doar despre proiectele de case mici fără etaj, ci și de proiectele de case cu etaj, casele cu mansardă, cele tip duplex, casele mici cu mansardă și nu doar atât. Lista completă a proiectelor de casă este disponibilă pe smarthomeconcept.ro, alături de informațiile de interes ce privesc reducerile de preț.

Proiectele disponibile nu sunt standard, ci pot fi modificate după specificațiile clientului!

Toate proiectele de casă disponibile pe smarthomeconcept.ro pot fi modificate la cererea clienților. Mai exact, poate fi reorganizat spațiul util, redimensionate camerele, poate fi schimbată panta acoperișului și nu doar atât.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a adăuga subsol sau garaj în cadrul proiectului. Modificările sunt total gratuite și pot fi realizate în cadrul site-ului oficial. Ce interesați trebuie doar să aleagă proiectul de interes pentru ei, iar ulterior acesta le va fi prezentat în imagini realiste 3D pe care le pot modifica după bunul plac.

Consultanța oferită de Smart Home Concept este gratuită, iar în orice moment clienții pot discuta cu un operator în cadrul site-ului oficial. Pentru și mai multe detalii, bucureștenii interesați de proiectele de casă de pe smarthomeconcept.ro pot lua legătura cu experții în domeniu prin apel telefonic la unul dintre numerele: 0728 407 562 / 0721 965 884 sau prin e-mail: [email protected] Sediul firmei se află pe strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, București.

Cookies