În Academia de Poliție din București plouă cu găleata. „Cursurile încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul”

22 nov. 2022
490 afișări
În Academia de Poliție din București plouă cu găleata. „Cursurile încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul”
În Academia de Poliție din București plouă cu găleata. "Cursurile încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul” / Sursă foto: Captură Facebook -Sindicatul Europol

În Academia de Poliție din București plouă ca și cum acoperișul nu ar exista. Imaginile cu apa adunată în interiorul clădirii au fost făcute publice de Sindicatul Europol pe pagina de Facebook. 

În Academia de Poliție din București plouă cu găleata

Din cauza inundației, elevii Academiei de Poliție sunt nevoiți să dea cu mopul de holuri pentru a scăpa de apa. Sindicatul Europol a publicat imaginile pe pagina de Facebook. Acestea sunt însoțite de un mesaj prin care se face haz de necaz.

Cursurile unei prestigioase instituții de învățământ superior încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un binemeritat “dat cu mopul”.

Doar că la ce debit are apa pluvială care a penetrat acoperișul corpurilor de imobile din Academia de Poliție, poate nu e un lucru rău să ia viitura și “mizeriile”, “rebuturile” și “impostura” care s-au adunat în ultimii ani în această instituție.

Nu este prima dată când sunt făcute publice filmări șocante de pe holurile Academiei de Poliție. În urmă cu 3 săptămâni imagini cu șobolani ce se plimbau pe holurile clădirii au devenit virale pe rețelele sociale.

Reprezentanții instituției anunță că o serie de lucrări de modernizare se află în desfășurare

Sindicatul Europol a transmis de asemenea că și de data aceasta se așteaptă ca reprezentanții instituției să transmită un comunicat de presă, îl loc să remedieze problemele existente.

Ne așteptăm și de această dată ca reprezentanții instituției, în loc să remedieze problemele, să se preocupe de realizarea unui comunicat de presă în care să precizeze din nou că imaginile prezentate sunt tendențioase și nu reprezintă realitatea, transmite Sindicatul Europol.

În data de 25 octombrie 2022 Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” anunțat că trece printr-un proces complex de reformă. În cadrul acesteia, o componentă principală este reprezentată de infrastructura instituției.

De asemenea, în cadrul aceluiași comunicat de presă, reprezentanții instituției au transmis că se află în desfășurare o serie de lucrări de modernizare a pavilioanelor de cazare pentru studenți.

Cookies