Imunizare fără număr! Campanie de vaccinare promovată de maneliști. Secretarul de stat crede că ar putea avea un impact pozitiv

24 apr. 2021
154 Afișari
Imunizare fără număr! Campanie de vaccinare promovată de maneliști. Secretarul de stat crede că ar putea avea un impact pozitiv

Cântăreții de manele ar putea ajuta la campania națională de vaccinare. Manelistul Tzancă Uraganul a făcut anunțul: va lansa o melodie pentru a ajuta la creșterea ratei de vaccinare, după ce a fost provocat de Lucian Mândruță.

„Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare. Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim”, a declarat Andrei Baciu, vineri seară, la Digi24.

Secretarul de stat a recunoscut că sunt zone din România în care mesajul oficial ajunge greu și a spus că „astfel de evenimente, de acțiuni din domeniul cultural mai larg sunt binevenite și să știți că au și fost câteva acțiuni, nu foarte ample, dar au fost diverse clipuri, montaje care au avut un impact”.

„Până la urmă este un subiect de pop culture. Și vaccinarea este un subiect care a fost interpretat și adus în toate conversațiile. Cred că, pe lângă avantajele vaccinării, care sunt elemente tehnice și raționale, este esențială și percepția noastră, care este compusă din astfel de elemente și cred că ar fi o acțiune care ar avea un impact pozitiv asupra campaniei de vaccinare. Orice fel de astfel de demers este binevenit, cât mai mulți!”, a adăugat Andrei Baciu, potrivit sursei citate.

Cookies