Împuşcături în trafic la Gara de Nord. Un bărbat a fost rănit

de:
12 aug. 2011
1 Afișari
Împuşcături în trafic la Gara de Nord. Un bărbat a fost rănit

Poliţiştii susţin că şoferii care au intrat în conflict s-au întâlnit în trafic, în zona Gării de Nord.

„S-au certat. Unul dintre ei a coborât cu o bâtă, cu un baston telescopic. S-au dat jos şi ceilalţi pasageri din maşină. S-au luat la ceartă, s-au îmbrâncit. Cei care au căborârt din a doua maşină, care au venit după prima maşină, ar fi scos un pistol cu proiectile de cauciuc şi a tras trei focuri. Ultimul foc l-ar fi rănit pe unul dintre bărbaţi la picior”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de realitatea.net.

Sorin Marica, zis şi Sorin al lui Capone, iubitul vedetei Andreea Spătaru, se afla într-o maşină Fiat Punto de culoare verde. Acesta ar fi blocat în trafic maşina în care se afla interlopul ”Papaie”, scrie evz.ro. Cel din urmă c0nducea un Renault Laguna, înmatriculat în Franţa, şi era însoţit de doi copii, ambii minori.

”Papaie”, pe numele său – Costel Daniel Toporan, a declarat poliţiştilor că a fost atacat şi ameninţat cu pistolul de Sorin al lui Capone. Atunci, Toporan a luat o sabie şi a ieşit din maşină. În timpul disputei, Sorin Marica a tras trei focuri de armă, unul dintre proiectilele de cauciuc rănindu-l în picior pe rival.

După incident, bărbatul rănit a mers acasă, de unde a sunat la 112. El a fost dus la spital, iar apoi la secţia de Poliţie pentru a depune plângere.

Cookies