ARHIVA B365

Bărbat împuşcat în faţă, în Bucureşti, într-un conflict cu bâte, săbii şi pistoale

Incidentul s-a produs în jurul orei nouă seara, în dreptul unei clinici private din str. Ion Iriceanu, din Sectorul 4 al capitalei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Municipiului Bucureşti.

S. Daniel de 22 de ani, a venit cu un autoturism marca BMW la  spălătoria situată în str. Eremia Popescu,  pentru a-i cere unui angajat al spălătoriei să îi plătească suma de 400 de lei drept despăgubire pentru că în urmă cu aproximativ trei săptămâni i-a avariat autoturismul, în timp ce efectua manevre pentru urcarea acestuia pe rampă în vederea spălării.

Deoarece angajatul spălătoriei nu i-a plătit suma cerută, S. Daniel l-a lovit cu palma în zona feţei şi a plecat de la spălătorie. După aproximativ 30 de minute, S. Daniel a revenit în zona spălătoriei cu un autoturism marca VW Golf, însoţit de D. Cristian şi alţi indivizi rămaşi neidentificaţi, înarmaţi cu bâte, săbii şi pistoale cu bile de cauciuc, rămânând în zona clinicii private până în jurul orei 20:45, moment în care s-au apropiat în grup de spălătorie şi au început să îi agreseze pe T. Aurel de 28 de ani, C. Alexandru de 21 de ani şi B. Cosmin de 22 de ani. În apărarea celor trei persoane agresate au sosit la faţa locului, cu un autoturism marca BMW, B. Gabriel de 31 de ani, G. Florin de 24 de ani şi G. Cristian de 33 de ani. G. Florin a fost vătămat prin împuşcare cu un pistol cu bile de cauciuc în zona obrazului stâng, iar G. Cristian a fost vătămat tot prin împuşcare, cu pistol cu bile de cauciuc în zona dorsală.

G. Florin a fost transportat la spital, fără a necesita internarea.

Cu ocazia cercetării la faţa locului au fost ridicate 9 tuburi de cartuşe, un încărcător de pistol deformat având mai multe cartuşe, o baionetă cu lama de aproximativ 45 cm lungime, un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm.

Autoturismul marca VW GOLF, folosit de agresori şi abandonat, a fost indisponibilizat.

De asemenea, pistoalele folosite de S. Daniel şi D. Cristian, precum şi permisele de port armă aferente, au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 26, sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi folosirea fără drept a unei arme neletale, cu S. Daniel şi D. Cristian în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button