Chiriaş împuşcat de proprietar, în zona Gării de Nord

de:
03 feb. 2011
0 Afișari
Chiriaş împuşcat de proprietar, în zona Gării de Nord

Bărbatul de 53 de ani care a tras cu arma de vânătoare în zona Gării de Nord a fost prins imediat după o intervenţie a mascaţilor. Victima, un tânăr de 31 de ani, a fost împuşcat în mână şi a ajuns pe mâna chirurgilor.

„Avea o plagă împuşcată la nivelul mâinii. Probabil că va intra în sala de operaţii. Leziunile la nivelul mâinii erau destul de grave, cu afectare de ţesuturi, dar era conştient pacientul”, a declarat pentru Realitatea TV medicul SMURD Simona Crivase.

”În urma cercetării la faţa locului, în interiorul apartamentului au fost găsite mai multe urme de substanţă de culoare brun-roşcată, precum şi urmele specifice mai multor împuşcături cu cartuşe cu alice. De asemenea, într-unul din dormitoare au fost găsite şi ridicate o armă de vânătoare marca IJ cu calibrul de 16mm şi mai multe cartuse cu alice de acelaşi calibru, o parte dintre acestea fiind trase”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În cadrul audierilor, victima le-a spus poliţiştilor că a fost împuşcat de proprietarul său după ce s-au certat pe tema banilor pe care îi datora acestuia.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. cu autorul în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, faptă prev. de art.20 rap. la art. 174 din Cp, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Cookies