Împreună, dar separat: iată cum arată și ce particularități are un vestiar metalic cușetat! (P)

12 dec. 2022
29 Afișari
Împreună, dar separat: iată cum arată și ce particularități are un vestiar metalic cușetat! (P)
Sursă foto: unsplash.com

Atât acasă, cât și la serviciu, pe măsură ce trece timpul, se strâng numeroase obiecte a căror depozitare devine o problemă, în lipsa piesei de mobilier potrivite. Ea trebuie să fie rezistentă, încăpătoare și să asigure o bună organizare a spațiului.

Toate aceste criterii sunt îndeplinite de un vestiar metalic cușetat. El este apreciat îndeosebi de persoanele care nu doresc să amestece scule, substanțe sau alte lucruri din categorii diferite, ci simt nevoia ca fiecare dintre ele să fie așezate la locul propriu. Compartimentele multiple oferă tocmai această posibilitate.

Vestiar metalic cu 10 compartimente

Acest obiect de mobilier se dovedește ideal atunci când dorești să depozitezi categorii diferite de obiecte în același loc, în condiții ideale atât din punctul de vedere al siguranței, cât și al organizării.

Structura de rezistență a dulapului este realizată din tablă de oțel, profilată, de primă calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri. Ușile ranforsate sunt dotate cu găuri de ventilație în partea superioară, există balamale interne antiefracție și nervuri longitudinale pe părțile laterale și pe ușă, pentru o rezistență sporită. În plus, fantele din acoperiș asigură o circulație optimă a aerului.

Fiecare dintre cele 10 uși de acces la sertarele aranjate pe două coloane verticale are dimensiunile de 220 pe 290 de milimetri. Sistemul de închidere este dotat cu două chei, iar opțional mânerul poate fi prevăzut și cu gaură pentru lacăt. Greutatea totală a acestui model de vestiar metalic este de 37 de kilograme și are următoarele dimensiuni nete: lățimea de 600 de milimetri, adâncimea de 500 de milimetri și înălțimea de 1.800 de milimetri.

Picioarele de 15 centimetri permit curățarea spațiului de sub vestiar și evitarea ruginii. La cererea cumpărătorului, produsul poate fi echipat și cu acoperiș înclinat, cu soclu sau cu diferite tipuri de închideri, precum cele cu monedă, cifru mecanic sau cifru electronic. Culorile disponibile opțional pentru vopsirea ușilor sau a întregii piese de mobilier sunt următoarele: galben, portocaliu, roșu, gri, albastru și verde.

Vestiar metalic cu 30 de compartimente și uși din plexiglas

Fabricat din tablă cu o grosime de 0,7 milimetri, dulapul are o construcție robustă, care permite utilizarea sa pe o perioadă îndelungată de timp, fără a fi nevoie de intervenții sau reparații. Picioarele de 12 centimetri ajută la evitarea ruginii și la menținerea curățeniei.

Cele 30 de compartimente sunt dispuse pe 3 coloane verticale și au uși realizate din plexiglas transparent, pentru o vizibilitate perfectă asupra obiectelor din interior. Fiecare compartiment are următoarele dimensiuni: lățime de 300 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 195 de milimetri.

Produsul se livrează în stare complet asamblată și are o greutate netă de 57 de kilograme. Dimensiunile nete sunt următoarele: lățime de 900 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri.

Cu ajutorul acestor modele de vestiar metalic, vei găsi întotdeauna locul potrivit pentru fiecare obiect. Apoi, la nevoie, nu va trebui să răscolești minute în șir printr-un raft plin cu lucruri de toate felurile, ci vei ști exact în ce compartiment se află fiecare, astfel încât accesul va fi rapid!

Cookies