Impresionant! Zeci de bucureșteni au făcut noaptea albă, în căutarea lui Patrocle, cățelul pierdut pe la Piața Delfinului. Au venit cu proprii căței, să ajute și ei. Iar căutările continuă

19 mart. 2024
1402 Afișari
Impresionant! Zeci de bucureșteni au făcut noaptea albă, în căutarea lui Patrocle, cățelul pierdut pe la Piața Delfinului. Au venit cu proprii căței, să ajute și ei. Iar căutările continuă
Impresionant! Zeci de bucureșteni au făcut noaptea albă, în căutarea lui Patrocle, cățelul pierdut pe la Piața Delfinului. Au venit cu proprii căței, să ajute și ei. Iar căutările continuă. Sursa foto: Facebook/ Alexandra P.

Cățelul Patrocle s-a pierdut duminică, în jurul orei prânzului, iar stăpânii și zeci de bucureșteni cu suflet mare s-au mobilizat pentru căutări. Patrupedul s-a pierdut în zona Diham – Bd. Chișinău – Piața Delfinului, iar cei care-l zăresc sunt rugați să-i sune imediat pe stăpâni. Este important ca micuțul să se întoarcă acasă.

Cățelul este microcipat pe județul Sălaj și este blând, dar foarte fricos.

UPDATE, ora 08:48: Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, Patrocle era la mașina stăpânului său și mirosea roțile. O vecină l-a văzut și i-a deschis ușa de la scara blocului, însă cățelul s-a speriat și a fugit, din nou.

Stăpânul său a decis să rămână toată ziua în mașină, iar ceilalți îl caută prin zonă.

Într-adevăr, nu mai are lesa și hamul. Dar e viu. E bine. Ne simte mirosul și ne caută, probabil ne învârtim unul după altul.
Să ne descrețim frunțile si fricile, dacă-l vedeți pe Patrocle că lipeste afișe cu noi, să-i spuneti că si noi am pus cu el, să n-avem discuții care pe cine caută mai mult, spune Alexandra P.

Impresionantă misiune în București: Cățelul Patrocle încă este căutat

Cățelul Patrocle este adoptat din județul Sălaj, iar acum are omul său în București. Duminică, când stăpânul lui a anunțat dispariția, internauții s-au mobilizat pentru găsirea patrupedului, iar „mătușa” din Sălaj nu a stat prea mult pe gânduri și a pornit la drum, 600 de km, spre Capitală, tot pentru găsirea lui.

Luni după-amiază stăpânii au lipit afișe pe stâlpi cu Patrocle. Căutările au continuat, însă nici urmă de micuțul cățel. Seara, peste 30 de bucureșteni, însoțiți de cățeii lor, i-au ajutat pe stăpâni să-l caute. În cele din urmă, mai mulți oameni au confirmat că l-au văzut în zona Diham – Bd. Chișinău – Piața Delfinului, fără ham și extrem de speriat.

Marți dimineață, 19 martie, căutările au fost reluate, dar Patrocle încă nu a apărut. Stăpânii îi roagă pe bucureștenii care pot ajuta la căutare și mai ales, pe cei care-l zăresc pe cățel, să-i sune în acel moment, nu câteva ore mai târziu.

Nu abandonăm, dar a eșuat si căutarea de dimineață, nici urmă de el 😞
E a treia zi. 6 ore de somn. Noi, el poate nici atât. Azi mă apucă toate stările mai urâte și plânsul pe care-l țin blocat ca să-l dau pe tot când îl strâng în brațe.
Frică. Cred că asta-i sentimentul cel mai des pe care-l trăim.
Ce-aș face să-mi fie acum în brațe? Nu știu. Dar nu mi-ar mai fi frică, frică că nu mai am ce strânge în brațe.
Hai, Patrocle, că n-a mai rămas nimic bun din noi…
Vă rog, e atât de vital, dacă îl vedeți la ora 6 să ne sunați atunci. Atât de irelevante sunt apelurile de la ora 15 că a fost văzut la ora 5 dimineața undeva, noi mergem, fugim, alergam, speram, dar e atât de clar ca nu are cum sa mai fie acolo. Moare ceva din noi de fiecare dată când credem, sperăm și apoi ne lovește în plin realitatea, realitatea fără Patrocle, a spus Alexandra P. pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Alexandra P.
Sursa foto: Facebook/ Alexandra P.

Pe același subiect: Impresionantă mobilizare în oraș!❤️ Patrocle, un cățel tare blând, dar fricos, s-a pierdut în București, pe la Piața Delfinului. Stăpânii îl caută, ajutați de bucureșteni | UPDATE

PS Ținem pumnii ca Patrocle să ajungă cât mai repede acasă!🐶❤️

Cookies