Împodobește, mamă, mall-ul! Sun Plaza aprinde luminițele de Crăciun și îi invită pe bucureșteni la un concert Delia (gratuit)

21 nov. 2023
5600 Afișari
Împodobește, mamă, mall-ul! Sun Plaza aprinde luminițele de Crăciun și îi invită pe bucureșteni la un concert Delia (gratuit)
Împodobește, mamă, mall-ul! Sun Plaza aprinde luminițele de Crăciun și îi invită pe bucureșteni la un concert Delia (gratuit) | Sursă foto: Freepik

În data de 23 noiembrie 2023 se vor aprinde luminițele festive de la mallul Sun Plaza. Centrul Comercial va fi astfel pregătit pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Vizitatorii vor avea parte de surprize cu ocazia acestui eveniment.

Încă puțin și se aprind luminițele de Crăciun de la Sun Plaza

Încă puțin și Bucureștiul va fi învăluit în atmosferă de sărbătoare. Beculețele festive vor lumina arterele principale, iar târgurile de Crăciun vor fi deschise pentru a bucura locuitorii orașului.

Cum în câteva zile intram în luna decembrie, și centrele comerciale se pregătesc cu decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Astfel că, în data de 23 noiembrie 2023 se vor aprinde luminițele în mallul Sun Plaza din București.

Evenimentul, care este deja o tradiție, va fi marcat și de un eveniment care să îi încânte pe bucureșteni. Reprezentații centrului comercial au transmis următorul mesaj:

Evenimentul are o tradiție de 13 ani, iar fiecare ediție a inclus experiențe inedite care au încântat clienții centrului comercial din sudul Capitalei.

Ceremonia aprinderii luminilor este un moment tradițional, așteptat an de an, de întreaga comunitate.

Pe lângă luminițele din exterior, bucureștenii vor putea descoperi și decorațiunile amplasate în interiorul malului. Decorațiunile vor ajuta ajuta la crearea unui cadrul de sărbătoare.

Delia va susține un concert pentru vizitatori

Bucureștenii care vor lua parte la ceremonia de aprindere a luminițelor vor avea parte și de un concert susținut de celebra artistă Delia. De asemenea, pe scenă, în deschidere, va urca și artista Bibi.

Participarea la acest concert este gratuită. Spectacolul va fi organizat pe Esplanada Sud a centrului comercial, în data de 23 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00.

Pe lângă cele două artiste, atmosfera va fi întreținută de către MC-ul Alex Munteanu. Acesta va fi gazda evenimentului plin de energie.

O altă surpriză pregătită pentru vizitatorii malului este reprezentată o tombolă cu premii. Pentru a se înscrie, bucureștenii trebuie să facă cumpărături în valoare de 150 de lei din centrul comercial. Pot fi câștigate:

  • 3 vouchere abonament Silver World Class,
  • 50 vouchere Cupio de 100 de lei,
  • 1 laptop 2 in 1 Asus Zenbook Flip P5401Za-KN044X Grey,
  • 1 telefon Asus Zenfone 9 dual sim 8Gb Ram,128 GB black.

Campania se va desfășură până la data de 30 noiembrie 2023.

Cookies