BAZAR

Implanturile dentare moderne sunt sinonimul sanatatii si al confortului! Iata de ce!

Daca vrei sa te bucuri din nou de un aspect natural al dintilor si de o sanatate orala care iti poate garanta un zambet stralucitor, implanturile dentare sunt calea recomandata atat de medicii stomatologi, cat si de majoritatea pacientilor.

Puternice, stabile si de incredere, acestea vor inlocui cu succes orice dinte care necesita extractie sau care s-a desprins dintr-un motiv anume. Astfel, schimbarile pe care le vei resimti in urma tratamentului vor fi benefice aspectului si functionalitatii noului tau dinte.

Reprezinta solutia ideala

Medicii stomatologi din cadrul oricarei clinici moderne sunt de parere ca implanturile dentare sunt solutia durabila si moderna pentru inlocuirea dintilor deteriorati sau desprinsi, indiferent de cauzele care au contribuit la pierderea sau degradarea acestora.

 In trecut, puntile dentare erau solutia standard atunci cand un dinte nu mai putea fi salvat sau deja se desprinsese, insa acestea au o durabilitate de cel mult 5-7 ani, dupa care necesita inlocuire. Relativ simplu, sistemul este compus dintr-un dinte artificial inserat intre doua coroane dentare care sunt atasate pe dintii vecini, fapt ce implica o atentie foarte mare asupra curatarii si mentinerii acestora.

 Implanturile dentare de calitate nu vor presupune nimic mai mult decat ingrijirea pe care trebuie sa o acorzi si dintilor naturali, iar durabilitatea acestora se poate extinde pe tot parcursul vietii tale.

 Un alt considerent pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca acestea te pot scapa de grija protezelor mobile, dispozitive medicale ce pot produce disconfort atunci cand aluneca sau se desprind. Daca le vei ingriji corespunzator, asigurand periajul de doua ori pe zi, folosind ata dentara si apa de gura, atunci stabilitatea, aspectul natural si durata lunga de viata a acestora vor fi certe.

 Evident, curatarea si intretinerea danturii nu inseamna ca trebuie sa neglijezi vizitele periodice la cabinetul stomatologic – acestea te pot ajuta sa previi sau sa tratezi din timp orice afectiune dentara.

Confort social si sanatate pentru intregul organism

Netratarea problemelor dentare, indiferent de complexitatea acestora, favorizeaza aparitia si dezvoltarea unor afectiuni grave. Din acest punct de vedere, atunci cand pierzi unul sau mai multi dinti, te poti confrunta si cu deteriorarea osului maxilar sau mandibular si modificarea pozitiei celorlalti dinti.

 Tocmai de aceea, tratamentele cu implanturi dentare desfasurate la timp vor reprezenta cea mai buna solutie pentru mentinerea sanatatii osului natural.

 Pe langa aspectele ce tin de sanatatea corpului si confortul pe care il ai atunci cand mesteci alimentele preferate, implanturile dentare de calitate iti vor permite sa te bucuri de viata fara sa-ti mai faci griji in privinta aspectului danturii tale. Practic, nu va mai trebui sa eviti intalnirile cu prietenii sau sa simti disconfort si jena in public din cauza zambetului neatragator. In plus, acestea te vor ajuta sa te bucuri de orice aliment, sa pronunti corect sunetele si sa zambesti oricat ai dori, motiv pentru care vei recastiga beneficiile unei vieti sociale perfect normale.

 Pentru a pune punctul pe “i”, iata cateva dintre beneficiile decisive de care te vei bucura in urma unui astfel de tratament:

 

– facilitarea socializarii: implanturile dentare nu sunt un impediment in vorbire, asa cum este cazul protezelor mobile, oferindu-ti posibilitatea de a rade cu pofta oricand doresti;

 

– libertate deplina in privinta consumului de alimente: un implant dentar iti va permite sa te bucuri din nou de preparatele culinare pe care le preferi fara ezitare, durere, disconfort sau alte probleme.

 

– alte solutii de inlocuire a dintilor, precum puntile dentare, pot afecta dantura. Plasarea unei punti dentare implica slefuirea (si, evident, deteriorarea) dintilor sanatosi invecinati pentru a putea sprijini de acestia dintele sau dintii artificiali. Spre deosebire de aceasta tehnica, implanturile dentare sunt inserate in locul radacinii vechilor dinti naturali, astfel incat ceilalti dinti din cavitatea bucala nu vor fi afectati.

 Daca vrei sa te bucuri de tratamente stomatologice moderne lipsite de durere, fa o programare chiar astazi la clinica stomatologica Dental Excellence!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button