ARHIVA B365

Trei români, arestaţi la Roma, au jefuit și omorât un politician italian.Românii au recunoscut fapta

UPDATE: Românii au recunoscut faptele: au furat 2.000 de euro, o tabletă şi un iPhone.

Cei trei imigranţi români arestaţi duminică, la Roma, sub acuzaţia că l-ar fi tâlhărit şi ucis pe un politician local, un medic pensionat, au recunoscut faptele, ei furând 2.000 de euro, o tabletă digitală şi un dispozitiv iPhone, potrivit ziarului Il Messaggero.

Cei trei români le-au spus anchetatorilor că sperau să găsească circa 20.000 de euro în casa victimei, explicând că au găsit doar 2.000 de euro şi două dispozitive digitale.

Românii au spus că nu au vrut să îl omoare pe medic, ci doar să jefuiască locuinţa.

Crima a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Mentana, o suburbie a Romei, informează Mediafax.

Lucio Giacomoni, un medic pensionat în vârstă de 71 de ani, consilier local şi activist al partidului Forza Italia, a fost găsit mort în baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sânge şi prezentând urme de lovituri în zona feţei.

Autorităţile italiene au depistat trei suspecţi români, plasaţi de justiţie în arest preventiv după ce asupra lor au fost găsite obiecte furate din casa medicului ucis.

Medicul, care era divorţat, nu era singur în locuinţă în momentul jafului urmat de crimă. Bărbatul era cu o tânără româncă, audiată în prezent de carabinieri. „A fost un jaf”, le-a spus femeia anchetatorilor.

Primarul localităţii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenţă a Comitetului pentru Ordine Publică, după crima care a şocat întreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button