Îmbulzeală la autorizaţiile pentru vânzarea de mărţişoare

de:
07 feb. 2011
3 Afișari
Îmbulzeală la autorizaţiile pentru vânzarea de mărţişoare

Bucureştenii se plâng de faptul că faţă de anii precedenţi, când studenţii şi pensionarii aveau prioritate la obţinerea autorizaţiilor, anul acesta au întâietate persoanele care deţin firme.

Cei care vor obţine autorizaţiile vor trebui să plătească la Primăria taxele asociate activităţii de comercializare a mărţişoarelor.

Din totalul de cereri înregistrate au fost validate un număr de 419, depuse de persoane fizice autorizate sau societăţi comerciale. Acestora li se va atribui câte un singur loc, în funcţie de vechimea cererii, respectiv în funcţie de numărul de înregistrare înscris pe cererea depusă, anunţă reprezentanţii Administraţiei Străzilor.

Peste 1.000 de spaţii pentru comercializarea mărţişoarelor sunt disponibile pentru comercianţi în Capitală. „Primesc acord pentru desfăşurarea de activităţi comerciale doar entităţile care pot intra sub incidenţa legislaţiei în vigoare, astfel că orice altă categorie de persoană fizică neautorizată nu va putea obţine aviz favorabil”, au mai precizat reprezentanţii Administraţiei Străzilor.

Cookies