BAZAR

Îmbrăcăminte casual și streetwear – care sunt mărcile populare? (P)

Regulile jocului s-au schimbat și luxul a cedat locul stilului casual și streetwear. Iată care sunt cele mai populare mărci.

Care sunt vedetele din lumea casual și streetwear? Streetwear este o tendință estetică în timp ce stilul casual nu se va demoda niciodată deoarece este caracterizat de confort și adaptabilitate. Întrebarea este care sunt acele mărci care au reușit să facă această schimbare în domeniul fashion. Astfel, dacă ești pasionat de stilul casual sau streetwear, vei găsi numeroase astfel de modele de pantaloni barbati pe answear.ro.

pantaloni barbati

Care sunt mărcile populare din stilul streetwear?

Supreme. Este, poate, regina streetwear-ului sau, cel puțin, una din cele mai vizibile mărci din ultimul deceniu. Creată de către James Jebbia în 1994, Supreme este o marcă care s-a făcut remarcată prin prețurile ridicate și numeroasele decizii de brand excentrice. Articolele vestimentare Supreme sunt prețioase datorită faptului că sunt rare, sunt produse în serii restrânse și sunt destul de rar scoase pe piață. Sigla brandului constă într-un chenar roșu pe care este trecut numele Supreme cu litere de culoare albă.

Stussy. Am putea spune că este marca care a inventat cu adevărat stilul streetwear. La începutul anilor 80, Shawn Stussy, in vârstă de 24 de ani, avea deja un magazin în care comercializa plăci de surf, la Laguna Beach. Succesul de care s-a bucurat l-a determinat să își creeze o semnătură specială, care, este, în ziua de azi, logo-ul mărcii. Spre marea sa surprinză, a început să vândă mai multe tricouri decât plăci de surf. Împreună cu prietenul și expertul financiar Frank Sinatra, au creat brandul Stussy, in 1984. În 1991, s-au instalat în New York alături de James Jebbia și, de atunci, în întreaga lume. Cheia succesului? Capacitatea de a se adapta oricărui mediu. Marca a fost adoptată de diferite sub-culturi din diferite părți ale lumii și în epoci diferite: patinatori și surferi din California, hip-hoperi din New York sau cultura rave din Londra.

 Care sunt mărcile populare din stilul casual?

Tommy Hilfiger. Un brand care propune un stil chic și relaxat deopotrivă. Astfel, ai neapărat nevoie în garderoba ta de https://answear.ro/m/tommy-jeans. Blugi, cămăși, geci, tricouri, Tommy Hilfiger este un brand de top care se adresează tuturor persoanelor care vor să fie în tendințe și să aibă un aspect impecabil.

Guess. Tot din categoria casual face parte și cunoscutul brand Guess. Pe lângă încălțăminte și pantofi, mai găsim la ei accesorii sau chiar unele bijuterii din materiale prețioase. Dacă adori stilul casual atunci hainele oferite de Guess sunt ideale pentru tine.

US Polo ASSN. Dacă ai obiceiul să adopți stilul casual, cu o pereche de blugi și pantofi sport, atunci când ieși în oraș cu gașca de prieteni, atunci marca US Polo ASSN va deveni cu siguranță una din preferatele tale. Asta deoarece poți asorta cu usutință fuste, rochii sau pantaloni cu una din cele mai bogate game de pantofi sport de pe piață. Cămășile sau puloverele se pot asorta ușor cu pantofii brandului pentru a obține cele mai cool ținute.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button