iMapp Bucharest. Cel mai mare eveniment de new art din România are loc pe 18 septembrie

15 sept. 2021
506 Afișari
iMapp Bucharest. Cel mai mare eveniment de new art din România are loc pe 18 septembrie
iMapp Bucharest. Cel mai mare eveniment de new art din România are loc pe 18 septembrie. Sursă foto: Captură/ YouTube/ JONAS DENZEL TEASER

iMapp Bucharest. Cel mai mare eveniment de new art din România are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, în Piața Constituției. Haideți să vedem câte echipe participă la concurs.

iMapp Bucharest. Cel mai mare eveniment de new art din România are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, în Piața Constituției.

Dacă zilele acestea treceți prin zona Piața Constituției și vă întrebați de ce nu se mai poate parca acolo și la ce se lucrează, vă spunem noi: urmează iMapp Bucharest 2021.

iMapp Bucharest

Este cel mai mare eveniment de new art din România și se află în top 3 concursuri internaționale de video mapping. iMapp Bucharest – Winners League este organizat de Primăria Capitalei, prin Creart, cu sprijinul Camerei Deputaților.

Evenimentul are loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, în Piața Constituției, începând cu ora 17:00. Intrarea este liberă.

Recomandăm și: Începe iMapp Bucharest 2021 în curând. Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției

La concurs vor participa 6 echipe internaționale. Acestea au câștigat premii la festivaluri renumite din Germania, Japonia, România, SUA, Ucraina și Ungaria. Cele 6 echipe vor lupta pentru titlul iMapp Bucharest 2021 – Winners League.

Toate lucrările artistice ale echipelor vor fi proiectate pe cea mai mare suprafață de proiecție din lume: fațada Palatului Parlamentului, ce are 23.000 mp.

Organizatorii evenimentului transmit că se anunță o seară cu adevărat electrizantă, unde se vor îmbina perfect tehnologia și muzica.

Chiar înainte de începerea concursului, în deschidere, va mixa DJ CS84 și va concerta și trupa Subcarpați, chiar pe scena din Piața Constituției.

Cel mai mare eveniment de new art din România are loc pe 18 septembrie

Aceasta este a VII-a ediție a evenimentului iMapp Bucharest. Anul acesta, tema este „The show must go on”. Vor fi prezentate domenii de impact pentru societatea contemporană: arta, muzica, sportul, educația și turismul; care au puterea de a se reinventa și de a asigura efervescența și dinamismul unei vieți care ne-a lipsit tuturor extrem de mult.

Cei mai buni artiști de video mapping vor fi prezenți în cadrul concursului și își vor pune în evidență lucrările artistice pe fațada Palatului Parlamentului. Va fi un spectacol absolut de lumini, tehnologie și muzică.

Recomandăm și: La Alhambra, în București, se joacă de zor “Scandal”. Arhitecții spun că publicul e în pericol, Primăria a oprit șantierul, investitorii se apără

Artiștii prezenți în concurs și prezentările acestora:

  • Darklight Studio

  • Jonas Denzel

  • Flightgraf

  • Li Cheng

  • Dies_

  • Michele Pusceddu

Detaliile despre regulile de participare și acces le găsiți AICI.

Cookies