COOL CITYGOOD LIVING

Imaginile zilei de Sărbători din București. Un bloc din Drumul Taberei, împodobit cu totul

Un bloc din cartierul Drumul Taberei din București a fost împodobit de Crăciun, într-un mod surprinzător. Lumea a început să se oprească în faţa clădirii şi să facă poze în momentul în care blocul a fost aprins.

Proprietarii locuinţelor din bloc au conturat marginile clădirii cu ghirlandă luminoasă, iar totu cu ajutorul luminițelor au realizat și conturul unui brad, chiar pe partea frontală a clădirii.

O fotografie realizată luni seară s-a viralizat deja pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

„Un bloc din cartierul Drumul Taberei, împodobit în prag de Crăciun. Dacă vă întrebați cum a fost posibil, trebuie să știți că acel bloc este în plin proces de reabilitare, astfel că oamenii au montat instalația luminoasă direct pe schelele metalice. Nu stiu cine vă suporta costurile, care cred că nu sunt chiar de neglijat, însă mi se pare o idee foarte inventivă și de bun gust. #christmasiscoming” a scris pe Facebook un utilizator.

La jumătatea lunii noiembrie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că nu vă împodobi cartierele din sector cu luminițe tematice de Crăciun pentru că este „mai zgârcit cu banul public” și „de banii aceștia, 500.000 de euro” susține că ar prefera să asfalteze o strada sau să construiască o creșă sau grădiniță.

Iluminatul festiv în Capitală a fost aprins pe 7 decembrie, seara, după ce au trecut alegerile parlamentare. Primarul general Nicuşor Dan a spus că a amânat momentul aprinderii lor pentru că nu a vrut să se interpreteze drept ”un gest electoral”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button