Imaginile VIDEO cu primarul Nicușor Dan când traversează strada greșit în București, nu pe la trecerea de pietoni, au ajuns la polițiștii de la Europol

08 iun. 2022
361 Afișari
Imaginile VIDEO cu primarul Nicușor Dan când traversează strada greșit în București, nu pe la trecerea de pietoni, au ajuns la polițiștii de la Europol

Cumulul de greșeli pe care îl comite primarul Nicușor Dan când traversează Șoseaua Olteniței, o arteră aglomerată, cu două benzi pe sens, și cu fiica sa în brațe, a fost taxat, doar cu mustrare, de polițiștii din Sindicatul Europol.

Polițiștii au scris postarea critică – în care condamnă comportamentul iresponsabil al părintelui în primul rând – ca pe o pildă pentru copii.

Greșelile remarcate sunt: trecere prin zonă nepermisă, lipsă de atenție la traversare întrucât edilul vorbește la telefon, părintele pune în pericol copilul pentru că poate fi lovit de o mașină, exemplul prost dat de părinte copilului.

Ce a scris Europol pe Facebook, VIDEO atașat (sursa: Mediaflux.ro)

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni.
Nicușor trece strada prin loc nepermis.
Dan își protejează copilul.
Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini.
Dan își învață copilul să respecte regulile.
Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea.
Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”

În filmarea realizată zilele trecute în București se poate observa cum primarul Nicușor Dan, care vorbește la telefon, își ia fetița de 6 ani în brațe și traversează Șoseaua Olteniței, lângă Parcul Copiilor din București, prin loc nepermis, pe unde nu exista trecere de pietoni.

Tot din imagini se poate deduce că primarul a traversat pentru a ajunge la un bancomat de unde să scoată bani pentru a plăti în Orășelul Copiilor, parc unde majoritatea societăților care asigură divertismentul pentru copii fac plata cu bani cash.

Îți recomandăm și:

Cookies