Imagini șocante filmate în STB. Un tânăr a urcat în autobuz cu o baionetă la brâu

09 aug. 2022
10417 afișări
Imagini șocante filmate în STB. Un tânăr a urcat în autobuz cu o baionetă la brâu
Imagini șocante filmate în STB. Un tânăr a urcat în autobuz cu o baionetă la brâu Sursă foto: Captură Facebook-Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

Imagini șocante cu un tânăr ce a urcat într-un autobuz STB din Capitală cu o baionetă la brâu, au ajuns pe rețelele de socializate. Bucureștenii sunt revoltați de această situație.

Un tânăr a urcat într-un autobuz STB cu o baionetă la brâu

În filmare se vede cum un grup de băieți aflați într-un autobuz STB ascultă muzică și dansează în mijlocul de transport în comun.

La un moment dat, unul dintre tinerii filmați, își ridică bluza și arată o baionetă pe care o avea la brâu. Videoclipul, filmat la o oră târzie când autobuzul era gol, a fost urcat pe TikTok.

Ulterior, situația a fost semnalată de un bărbat, iar filmarea a fost postată pe grupul de Facebook Reclamații STB (fostul RATB) București. Cel ce a publicat videoclipul a transmis următorul mesaj:

După băiatul cu pistolul a venit și cel cu sabia. Fain în STB, transmite A.C.

Publicația b365.ro a cerul un punct de vedere oficial din partea STB. Până la momentul publicării acestui articol Societate de Transport București nu a transmis nici un comunicat sau punct de vedere referitor la această situație.

Un bărbat a scos o armă într-un autobuz

În luna iulie un incident similar a ajut loc în București. Atunci, un bărbat a speriat călătorii dintr-un mijloc de transport în comun de suprafață.

Tânărul, care stătea pe scaunul din față al vehiculului, a scos un pistol și l-a ținut la vedere, suficient ca să-i sperie pe oameni. La prima stație toată lumea a coborât din autobuz.

Momentul a fost imortalizat de o tânără ce se afla în autobuzul liniei 232, iar fotografia au fost postată mai apoi pe rețelele de socializare, conform Digi24.ro.

Bărbatul a fost căutat pe polițiști pentru a stabili dacă pistolul era unu real sau doar o jucărie.

Autobuz cu numărul 232 circulă pe o nouă line din februarie 2022, când a fost comasat cu linia 173. Traseul autobuzului STB este între Berceni și Drumul Taberei, de la Platforma Comercială Arcade Berceni și Valea Ialomiței.

Cookies