ARHIVA B365

IMAGINI ȘOCANTE de la uciderea taximetristului pentru un loc de parcare

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în noaptea de 17 spre 18 februarie 2011, în jurul orelor 0045– 0050, pe str. Liviu Rebreanu din apropierea staţiei de metrou din cartierul Titan, un tânăr de 21 de ani din Capitală i-a aplicat taximetristului C.O. lovituri repetate, cu un corp dur, dar şi cu pumnii şi picioarele, la nivelul capului. În urma loviturilor, victima a suferit leziun ifoarte grave care i-au determinat decesul, au reţinut procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Echipajul SMURD, ajuns la faţa locului, a încercat aproape o oră să îl resusciteze pe bărbatul intrat în stop cardio-respirator însă acţiunile de salvare au fost în zadar. Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de poliţişti în scurt timp, pe baza semnalmentelor oferite de martori.

A doua zi, pe numele tânărului de 21 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, agresorul riscând o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Martorii incidentului susţin că taximetristul, care abia ieşise dintr-o sală de jocuri din Titan, a fost luat la bătaie de tânărul de 21 de ani pe motiv că parcase autoturismul taxi pe un loc revendicat de agresor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button