Imagini rare cu Marele ALB odihnindu-se pe două locuri de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități. A „înotat” până la Dedeman, în Băneasa, unde a și căzut lat

07 iun. 2023
1378 Afișari
Imagini rare cu Marele ALB odihnindu-se pe două locuri de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități. A „înotat
Imagini rare cu Marele ALB odihnindu-se pe două locuri de parcare rezervate șoferilor cu dizabilități. A „înotat" până la Dedeman, în Băneasa, unde a și căzut lat | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Încă un bucureștean a decis să lase mașina pe mai multe locuri de parcare, mai mult de atât, respectivele locuri erau destinate persoanelor cu dizabilități.

Parcarea lipsită de interes a șoferului a fost imortalizată de un trecător care l-a taxat pe acesta.

2 locuri de parcare pentru cei cu dizabilități, ocupate de un șofer din București

Atunci când merg într-un centru comercial, magazin sau mall, mare parte dintre șoferi își doresc să găsească un loc de parcare cât mai aproape de intrare. Dar ce faci când toate sunt ocupate și ești nevoit să lași mașina la capătul parcării?

Un șofer din București a găsit o soluție la această problemă. A decis să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Mai mult decât atât, bucureșteanul a ocupa două astfel de locuri cu o singură mașină.

Parcarea indiferentă a acestuia a fost observată de un trecător care a decis să facă o fotografie și să o publice pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Tot acolo am dat și noi de ea.

Iată mesajul lăsat de autorul respectivei postări:

Parcare Dedeman Băneasa. Efectiv fără cuvinte!

Mașină parcată pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități în București
Mașină parcată pe două locuri pentru persoanele cu dizabilități în București | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Postarea a strâns zeci de reacții și de comentarii de la membri grupului. Iată câteva dintre acestea:

  • „Câteodată mă întreb dacă ăștia chiar o fac intenționat.”
  • „Are „omul” bemveu, are „voie” să parcheze așa!”
  • „Mașinile de șmecheri se parchează pe MINIM 2 locuri. Apoi, de preferat, trebuie ridicate cu grijă și plimbate frumos pe platformă.”

Nu este pentru prima dată când acest gen de parcări sunt întâlnite în Capitală. Cu doar câteva zile în urmă, un alt bucureștean a încălcat legea, parcând mașina pe locurile pentru persoanele cu dizabilități. Respectivul a reușit să ocupe chiar 3 astfel de locuri dintr-o singură parcare.

Această ispravă a fost surprinsă în parcarea unui magazin Lidl aflat în Sectorul 3 al Bucureștiului.

Cookies