Imagini inedite cu Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucureşti. GALERIE FOTO

de:
03 feb. 2015
4 Afișari
Imagini inedite cu Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucureşti. GALERIE FOTO

Mega Mall le va oferi bucureștenilor, începând din luna aprilie, o gamă variată de branduri și de modalități de petrecere a timpului liber. Situat în imediata vecinătate a Arenei Naționale, Mega Mall propune din 23 aprilie o experienţă completă de shopping şi divertisment, reunind sub același acoperiș cele mai căutate domenii de către bucureşteni: fashion, sport, tehnologie, home and deco şi entertainment.

La mai puţin de un an de la turnarea fundaţiei celui mai nou mall din București, în februarie 2014, majoritatea retailerilor principali ai acestuia au început deja amenajarea magazinelor.

Mega Mall se află  în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2000 de muncitori.

Potrivit reprezentanţilor companiei, suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care se află și cele mai mari reprezentanțe din România ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spaţii generoase se regăsesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

Tot în Mega Mall va fi deschis şi un hipermarket Carrefour. Reprezentanţii lanţului de retail au anunţat că vor angaja 350 de persoane pentru acest magazin.

La Mega Mall, bucureştenii vor descoperi o zonă de entertainment diversificată: un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un nou concept de loc de joacă pentru copii. Cinematograful din Mega Mall va fi primul cinematograf 4D din ţară.

Zona de entertainment cuprinde și un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea în direct transmisiuni sportive și vor putea participa la concerte live, organizate pe o scenă specială. Tot în cadrul sports bar-ului, bucureștenii se vor putea recrea în zonele de bowling pentru adulți și pentru copii și vor putea lua masa în spațiul de dining și de lounge, ce oferă meniuri cu specific american.

Mega Mall cuprinde și un cazinou, deschis 24 de ore din 24.

Zona de food court va ocupa un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi va găzdui restaurante si fast food-uri variate cu specific internaţional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway.

Zona de cafenele include unităţi aparţinând lanţurilor Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

De pe terasă, vizitatorii vor putea admira clădiri emblematice ale Bucureştiului precum Arena Naţională, Palatul Parlamentului sau Hotel Intercontinental.

Clienţii Mega Mall vor avea la dispoziţie un total de 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflându-se pe acoperişul complexului, ce poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

Cookies