ARHIVA B365

Imagini incredibile surprinse în Centrul Capitalei – tânăr târât pe capotă, cu viteză. VIDEO

Iniţial, maşina acestuia a fost lovită de şoferiţă în zona Unirii, din Bucureşti. Tânărul a încercat să stea de vorbă cu femeia, însă aceasta a fugit. A urmărit-o şi a prins-o la Universitate. Când a încercat din nou să stea de vorbă cu ea, şoferiţa a accelerat luându-l pe bărbat pe capota autorurismului.

Inconştientă, a mers cu el aşa câţiva kilometri, până la Piaţa Romană. În cele din urmă, şoferiţa teribilistă a fost oprită în trafic de ceilalţi conducători auto şi de o maşină de poliţie. Tânăra avea şi permisul expirat, povesteşte bărbatul pe Facebook. În cele din urmă cei doi au ajuns la poliţie.

Culmea, femeia a fost cea care a depus plângere penală împotriva tânărului pe care l-a plimbat pe capotă, pe motiv că acesta i-a crăpat parbrizul.

Iată ce a scris bărbatul pe Facebook: „Tara lui Papura Voda…..pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!
Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea….am incercat sa vorbesc cu ea in trafic, spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facem schimb de acte…ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe aratandu-mi degetul favorit….dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta pentru a sta de vorbă CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA…..si cum fuga nu era completa….a accelerat in forta incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota si femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi…si de catre un logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT…..intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vorbim ….imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pentru mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tensiune tripla faţă de cea normala…am ales sa nu fiu deplasat la spital pentru investigatii si am zis ca am sa merg singur daca este nevoie…eu in ideea de a vorbi cu proasta cand se intoarce sa vedem cum ne intelegem….si asta la rugamintile insistente ale ei. Mi s-a facut mila si am asteptat-o sa vorbim…..si am asteptat….si am asteptat…si dupa 50 de min am sunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis ” Ahhhh…..pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja…daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vorbim…. ! ” ….buuuuun ……a ajuns intr-un final in fata la sectia 1 de politie unde eram parcat….SURPIZAAAAAA !!!!!!….a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vorbim nimic…au intrat in sectia de politie pentru a-mi depune plangere penala pentru distrugere ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare…… !!!!!!”

 

Tara lui Papura Voda…..pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre…

Posted by Robert Stefan on Wednesday, November 11, 2015


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button